• Marelis

    Förstagångsmammor i Sthlms-trakten med BF juni 2011

    Finns det någon som liksom jag väntar första barnet i juni -11 och vill följas åt? Gärna i/kring Sthlm.

  • Svar på tråden Förstagångsmammor i Sthlms-trakten med BF juni 2011
  • FrökenLagom

    God "morgon"!
    Sendrag och sparkande bebis väckte mig och nu är det svårt att somna om. Besöket hos BM gick bra, liten i magen hade växt som tur var. Det känns också + att jag känner hur jag börjar lägga på mig vatten. I helgen ska jag absolut hitta ett par stödstrumpor.
    Jag dansade förresten Zumba igår och det uppskattades verkligen inte, fick stenhårda sammandragningar och till och med ont. Efteråt blev jag hemskickad och kvällen tillbringades i soffan :)

  • efta

    La gartija hoppas att du får kul på babymässan. Förhoppningsvis så har de massa fik och sittplatser så att du kan sitta ofta emellanåt. Man tycker ju i alla fall att de borde ha tänkt på att många gravida kommer till mässan. :)

    FrökenLagom hoppas att du kunde somna om. Så jobbigt att vara vaken flera timmar på natten. Jag ska iväg till BM idag, härligt att dina värden var bra. Det var zumba som utlöste mina foglossningssmärtor för en månad sen, så jag aktar mig för det nu... Men nu innan jobbet ska jag iväg till en naprapat specialiserad på gravida, jag hoppas att hon kan mildra foglossningsbesvären.

  • La gartija

    Urs foglossning å vakna nätter är inte roligt! Men tänker man på belöningen så känns det bättre! Fröken Lagom Skönt att allt såg bra ut hos BM :) hoppas du kan sova lite middag i dag! Efta Hoppas det går bra för dej hos BM idag! Här i Göteborg är det strålande solsken och jag har suttit i solen å fikat å gosat massor med mina vänners barn. Känns så overkligt att det ska komma ut en från mej hi hi! Ja, hoppas att de tänkt på oss gravida på mässan men det tror jag att de har. Som tur är så har våra vänner sina barn med sej så det är inte bara jag som drar ner på gångtakten :)

  • charlieandi
    La gartija, det finns säkert gott om sittplatser både för dig som gravid och för dina vänner som har barn med sig. Något fik/restaurang brukar det ju alltid finnas och där kan man ju i annat fall alltid slå sig ner en stund Du får förresten meddela hur mässan var sedan, är supernyfiken!

    FrökenLagom, vad jobbigt att behöva vara vaken under natten! Jag var det rätt ofta runt vecka 20-25 men nu sover jag faktiskt hyfsat. Nog för att bebis rör sig och ofta väcker mig (eller min sambo som så gott som varje natt pratar i sömnen... haha) samt att jag alltid måste kissa någon gång/natt men jag somnar i alla fall om snabbt igen.

    Hoppas att ni får en fin helg tjejer! Själv ska jag fira min födelsedag fullt ut (ok, i den mån det går i det här gravida tillståndet) och njuta av SOLEN!
  • efta

    Det gick bra hos BM idag! Och solen skiner, härligt! :D Ska ju bli fint hela helgen sägs det. Vi ska dock tillbringa morgondagen med att springa runt på IKEA, babyland osv för att köpa in de mesta babygrejerna. Hittills har vi bara köpt en vagn.

    Charlieandi, grattis och hoppas att du får en mysig födelsedag! :)

  • FrökenLagom

    Åå skrev precis ett långt inlägg, men det försvann (sabla iPhone).. Så jag förkortar lite nu, då det blev lite stressigt.

    Grattis charlieandi! Hoppas du får ett mysigt födelsedagsfirande.

    Tack för omtanken gällande tidig morgon och sendrag. Jag får det oftast i vaden och måste upp och stå/hoppa på det benet, lagom roligt mitt i natten :)

    Ha en supertrevlig och solig helg alla! Är lite avundsjuk för jag vill också gå på babymässan, synd att det är så långt till GBG.

  • charlieandi

    Tack, vad söta ni är! Hade en toppen födelsedag igår och ikväll ska jag ut och äta med familj/släkt... bäst att passa på att göra sånt nu innan bebis

  • La gartija

    Hej tjejer! Grattis i efterskott, Charlieandi! Fröken Lagom: hoppas nätterna blir bättre framöver. Testa lägga benen i högt läge. Lägg en kudde under bäddmadrassen. Kanske hjälper :) Efta: hoppas ni hittade fina saker till bebben. Det är så roligt att bebis-shoppa, man måste verkligen lägga band på sej ha ha:) Mässan var toppen! Fick massa gratis-grejor hi hi! Såg massa söta barn å umgicks med våra vänner. Det fanns bra mässerbjudanden så vi köpte lite småsaker. I Oktober (tror jag) så är det "Underbara Barn" mässan i Älvsjö. Vi fick ärva massa babykläder å det är ju toppen! Nu ut i solen å äta glass ;)

  • La gartija

    Förresten vilade nästan ingenting under mässan - kunde bara inte sitta still ha ha!! Men tack vare foglossningsbälte å MBT-skorna så var det inga som helst problem :) Är så glad att jag är lite mer mobil nu :)

  • charlieandi
    La gartija skrev 2011-04-19 09:23:47 följande:
     I Oktober (tror jag) så är det "Underbara Barn" mässan i Älvsjö.
    Yes, den mässan är toppen!
    Var där för två år sedan och var skitimponerad över mässan... trots att jag då inte gick i några skaffa-barn-tankar över huvud taget
Svar på tråden Förstagångsmammor i Sthlms-trakten med BF juni 2011