Inlägg från: LyckligaLee |Visa alla inlägg
  • LyckligaLee

    Började försöka i helgen, någon mer 40+ som hänger på?

    Hej alla!!! Nu är jag tillbaka på banan igen. Äl igår, enligt Cb-digital. Fick till ett sömingt ligg och kom för sent till jobbet i morse, men det får det vara värtFlört. Räknar inte med att det blir nåt så här snart efter missfall, men det känns ändå bra att vara igång igen. Har bestämt att om det inte blir bebis i magen innan året är slut så ger vi upp. Känner att både smärtgräns och åldersgräns går där någonstans. Fyller 42 om några veckor. Hur går det för er andra? Är vääääldigt nyfiken.

  • LyckligaLee
    Jamtlandstaus skrev 2011-08-05 11:35:04 följande:

    Hej
    Tyvärr tror jag att det är min tur att få MF nu. Är inne på 3:e dagen med typ mensvärk ändå ut i ryggen. Igår ökade de bruna flytningarna på och idag har det även kommit lite färskt blod.

    Ska på bröllop på lördag och har införskaffat ny fina ljusa linnekläder, det är bara hoppas att allt inte kommer igång förän efter helgen då jag är hemma i lugnets trygga vrå igen...
    Rynkar på näsan


    Nej så tråkigt. Skall du ändå inte uppsöka gyn akut för ett vul?! Vilken vecka är du i? Jag fick ju åka på semester med väntande MF och var så orolig att jag skulle börja störtblöda. Gick och kände efter hela tiden och tyckte det var himla jobbigt med molande värk och brunröda flytningar. Till sist kändes det skönt när det satte igång. Kom som en rejäl mens och efter ett par dagar kom moderkaka och hinnsäck ut. Sedan fortsatte det som vanlig mens fast jag var väldigt trött. Men nu är det ju inte alls säkert att det handlar om MF för din del. Jag tycker att bästa sättet att lindra oro är att få veta. Tycker du skall söka akut om du kan och orkar. Håller tummarna för dig och skickar styrkekram{#emotions_dlg.flower}
  • LyckligaLee
    Jamtlandstaus skrev 2011-08-10 09:09:17 följande:
    Nu är det ute. Det var en riktigt jobbig dag igår!
    Idag känner jag mig öm, sorgsen o uppgiven.
    Undrar när allt blir som normalt igen?

    Grattis till dig Loppelina! Å härligt för dig Lyckliga Li att du är redo igen, du är min målbild ; )
    Stackars dig. Men du, DET BLIR BÄTTRE, jag lovarHjärtaHjärtaHjärtaJag var oxå trasig inuti, och så måste det få vara ett litet tag. Kroppen är fantastisk på det viset och själen hänger på när kroppen mår bättre. Jag försöker hålla lite distans till hela babygrejen nu, men jag har inte gett upp för det. Fattar nu bara på ett annat sätt att det finns risker och att den biologiska klockan gör sig påmind. Det går ju inte att påverka... Ungefär en vecka efter att jag slutat blöda började jag med cb digital äl-test, bara för att hålla koll på kroppen. Blev förvånad att äl kom så snabbt. Men man vet ju inte ens om LH-stegring garanterar att ett ägg faktiskt mognar och lossnar. Efter samlag hade jag fortfarande lite bruna flytningar efter missfallet så jag tror inte att jag blev gravid så snabbt inpå. Men jag har ändå beställt tester från test-lagretFlörtsom kommer med posten imorgon. Se nu till att vara riktigt snäll mot dig själv, ät och drick gott, mys i soffan och kolla på favoritfilmerna. Unna dig lite lyx och vila. Sedan skall du se att det snart är dags att kavla upp ärmarna och ge sig in i babyverkstán igen. Styrkekramar{#emotions_dlg.flower}
  • LyckligaLee
    Leoniz skrev 2011-08-05 21:19:13 följande:
    Åhhhhhhhhh, vad tråkigt att läsa!!! Har aldrig upplevt det själv, men jag känner med dig! Hur mår du? Du låter klok och saklig men hur känns det inombords? Hur som helst många styrkekramar från mig. Hoppas att sista veckan av semestern inte blir skit och om nödvändigt, att du kan njuta av ditt vin ialla fall Hjärta

    Lyckliga Li - härligt att läsa att du är på banan igen och lite extra fnissigt att läsa att du t o m kom försent till jobbet. Det är bra jobbat tycker jag, mer sådant!!! Hoppas att du också har repat dig inombords.

    Loppelina - WOW, tog det sig på första försöket, som inte ens var något försök? GRATTIS till dig/er! Jag tror att det tar ett bra tag att fatta det hela, det är ju hur stort som helst, eller hur? Håller mina tummar hårt för dig.

    Själv har jag haft min sista semesterdag idag och på måndag börjar jobbet igen Skrikandes Det känns inget vidare, men ändå så överlever jag det hela känns det som tack vare sista veckans sol och därmed också bad. Det är sommar för mig och det som gör att jag orkar med hösten {#emotions_dlg.flower} Jag känner liksom du lyckliga li att mina försök inte kommer att pågå mer än max året ut. Därefter känner jag att jag är för gammal utan att för den skull dömma någon annan. Nu är det väntan på BIM som pågår, omkring 16/8 tror jag. Kram och lycka till alla.
    Hej Zelesta, kul att höra från digGlad. Nu får vi hålla tummarna för varandra under hösten. Nu gäller det!
  • LyckligaLee

    Vickansnickan, kul att du hänger på här Solig Jättefin stöttning, i både med- och motvind, på den här tråden. Jag hoppas ju oxå på mens då jag har svårt att tro på graviditet vid första äl efter missfall. Den borde komma nu i helgen om kroppen är i samma cykel som innan.

    Jamtlandstaus, hur går det för dig??? Tänker på dig{#emotions_dlg.flower}

  • LyckligaLee

    Hej på er. Ännu ingen mens för min del Rynkar på näsan, den borde ha kommit fre-lör. Nej, jag är inte gravid, bara kroppen som tydligen ännu inte är helt med. Hade ju äl och allt, så jag trodde att jag kunde räkna med samma cykel, men icke. Frustration att tiden bara går och inget händer. Har ju bråttomkänsla i hela kroppen. Fyller 42 nästa vecka och det är väl därför jag stressar upp mig. Tanken på att jag skulle vara 50 när barnet börjar skolan gör ont... kan inte hjälpas. Vill ju detta så mycket, men samtidigt är smärtgränsen nådd på nåt vis... Känns sorgligt idag. Kanske bättre imorgon... Kram på er andra som kämpar, Vickansnickan, jamtlandstaus och Zelesta... Tänker på er{#emotions_dlg.flower}

  • LyckligaLee
    Kjole skrev 2011-08-16 15:39:56 följande:
    Börjar också få regäl panik. Har fått tid för titthål på torsdag: brevet kom i går och deet finns inte en chans att jag kommer ifrån på jobbet med så kort varsel.Obestämd. Sen är jag skit skraj för vad dom kommer se där inne. jag har inte fått tillbaka mensen efter mitt sista ma i jan. Käkar nu primolut och pergotime men får ändå ingen mens. ÄL ger utslag varje vecka så nu fuderar dom på om dom skrapat bort för mycke av slemhimman, gjorde ju tre skrapningar ganska tätt pga MA. jag fyller 42 i jan och har satt min egen gräns att om jag inte är gravid då så lägger jag ner. ( som det känns nu i alla fall). Har dom skrapat bort för mycke då spelar det ju ingen roll. då är det ju tvärkört än då. men om dom nu inte har gjort det. Då har jag ju verkligen bråttom..
    Hur man än vänner sig har man röva bakTungan ute
    Va???? Skrapat bort för mycket?! Det har jag aldrig hört om tidigare. Kan man alltså skrapa sig steril? Jag vet sedan jag bodde i USA att man har lättare att bli gravid efter skrapning, och flera jag kände gjorde skrapning just i det syftet. Jag skrapades pga blödningar för ca tio år sedan och läkaren påpekade att jag skulle vara noga med preventivmedel då det var större "risk" att bli gravid efter skrapning. Men att skrapas för mycket... huuu... låter både overkligt och otäckt. Hoppas du kommer iväg från jobbet och får gjort titthålsgrejen. Lycka till.
  • LyckligaLee

    Suck... första veckan på jobbet och jag har redan åkt på värsta influensan. Känns som skelettet skall lossna från köttet, hela kroppen värker och jag tål inte ljus eller ljud. Ingen mens ännu heller Skrikandes Usch... feber får mig att känna självömkan... Hoppas ni andra mår bra och har koll på kroppsklockan. Kram!

  • LyckligaLee

    Ni som investerat i en monitor... hur mycket bättre är det än t. ex cb digital äl-stickor??? Monitor känns som en dyr investering... Och ni som fått mens efter MA... kom den igång normalt? Jag har pytte, pytte blödning... men inte mer. SUCK! Vill att kroppen kommer igång. Så himla otålig nu.  

  • LyckligaLee

    Tack tjejer, för info. Skall fundera och kanske investera i en sån där apparat. Mensen har nu kommit igång med dunder och brak. Byter nattbinda varje timme, men blöder ändå igenom. Tog cyklo f i morse för att klara gå till jobbet. Nästan värre än missfallet.  Kommer ut allt möjligt känns det som. Flera av oss som samtidigt "börjar om" nu. Känns bra att följas åt. Kram så länge!

Svar på tråden Började försöka i helgen, någon mer 40+ som hänger på?