Kaya skrev 2011-03-16 21:36:34 följande:
Har just moffat mina egna frökex och LCHF-knäcke till kvällste! (Innan dess blomkålsmos och kalvstek, mmm) Frökexen blev perfekta. Tyvärr blev knäcket ALLDELES för salt...

Värre än chips typ. Jag tror jag struntar helt i salt nästa gång jag testar det receptet för ost är ju också lite salt, eller?
kan någon upprepa ett knäckerecept som jag så för hundra sidor sedan och som skulle vara typ godast i världen? Finns det något knäckerecept som inte innehåller ost (det kan man ju lägga ovanpå menar jag...)
jag hade mina frökex inne på 75 grader hela natten, det blev torrt och gott och huset brann inte upp!
K
Inget brinnande bakplåtspapper alltså?

(sambon sitter här å e så rädd, jag säger att han är en mes
Ska bli sååå spännande att se imorgonbitti. Har ugnen på ca 60 grader. Ska försöka vända dem innan jag går å lägger mig, och lägga dit nytt bakplåtspapper.