**Den stora feta LCHF-tråden**
Jag använder lite pesto då och då utan dåligt samvete. :)
Jag använder lite pesto då och då utan dåligt samvete. :)
saganomenfantasi - ett tips är att spana in kostdoktorn.se , där finns mkt bra info.
174, väger lite drygt 68. Vill gärna ner till 65 men 67 skulle vara ok.
Går otroligt segt för mig men jag kör på.
Jag började på 83,6 120102 ska tilläggas :)
Testade äggmjölk för första gången här om dagen, över förväntan men det skär sig ju i te? Det var just te jag hade hoppats kunna ha det till :(
Äggmjölken gjorde jag på 50 g smör, 2 ägg och 3 dl vatten.
Men man ska kanske inte ha den kylskåpskall i hett te?
Lite ägg-bismak men inte så det störde, nästa gång ska jag ha lite vaniljpulver i.
Jag har varit typ äcklad av tanken tidigare men nu när jag väl provade var det ju helt ok!
Ninis - jag gjorde så, skar sig ändå :(
Rödnos - då har du nog slängt i en hel del smör om den stelnar :D
Ngn som brukar göra majonäs själv och har ett bra, enkelt, recept?
Tack för tipset WendyW, ska testas!
Man ska inte önska sig sjuk men ibland vill jag iaf LITE höra till dem som känner sig risig av att "synda" med tex för mkt De Brons eller Kh.
Jag känner aldrig ngt negativt, fysiskt. Sen kan d ju kännas mindre bra emotionellt när man vet att ens kropp utsatts för tillsatser och böodsockersvaj.
Jag har haft två katastrofdagar ur lchf-synpunkt. Princesstårta (älskar) igår och idag även vanlig chokladmousse och lösgodis. Dock avsteg som känns kontrollerade (gör jag när jag hänger med svägerskan och det är som tur var rätt sällan) och imorgon back on track igen.
Någon som upplever att naglarna blir sämre på lchf?
Mina har aldrig varit jättebra men är helt hemska nu, bara går av, flisar och skivar sig. :(