Den här kladdkakan gjorde jag till nyår och den var väldigt god tyckte jag, fast den var inte direkt kladdig utan snarare kompakt iaf blev den det för mig. Den var otroligt god och smälte i munnen, den var mäktig också så man åt inte mycket på en gång vilket var bra för min del då jag har lite svårt att vara måttlig med godsaker. Vet inte vem jag kopierat det ifrån men hittade receptet när jag började lchf.a och sparade det för framtida bruk.
Tänkte om någon ville ha flera kladdkakor att testa.
P.S Det går utmärkt att göra halv sats. 
Kladdkaka
Ingredienser
100 g mörk choklad
100 g osaltat smör
2 ägg
Vaniljstång (om man vill) (eller vaniljpulver, finns i matäffärer)
1 msk kakao
Smält smör och choklad ihop.Vispa äggen fluffiga.Häll ner chokladsmeten i äggen.Tillsätt innanmätet av vaniljstången och kakaon. Häll i form. Grädda 6 minuter i ungen på 200 grader. Ställ ut kakan i snön eller in i kylen. Den är god att äta varm när den har svalnat lite men allra bäst är den när den stått ett par timmar i kyla. Blir ganska kompakt och mäktig. Ju högre kakaohalt på chokladen, desto mäktigare. Servera gärna med mycket grädde och kanske några bär!