**Den stora feta LCHF-tråden**

Pizzabotten:
Jag hade 1 dl fibrex i smeten och botten blev underbart god. Ingen klibbighet.
4 små ägg, 1 dl grädde, 120g philadelphiaost, 5 dl gratängost, 1 dl fibrex. Vispa med elvisp 1 minut, bred ut på bakplåtspapper. Jag gör botten och äter som bröd.
Gör så här
Ugnen 175 grader.
Börja med botten:
Klä en långpanna med papper. (hög kant på plåten, då det blir enklare att få en bra form på pappret, så att inte smeten rinner ut för mycket).
Vispa ihop cream cheese, och ägg till en jämn smet. Tillsätt grädden och parmesanosten, vispa ordentligt.
Blanda sedan i resten av pizza botten osten.
Häll allt på den papperklädda plåten, och bred ut till en jämn botten.
Grädda i 175 grader i 25-30 min tills den blir gyllene.
Under tiden kokar ni ihop tomatsåsen, och förbereder toppingen.
botten är färdig, tar ni ut den. Läger på tomatsåsen och toppingen. Ställ in Pizzan i ugnen på 200 grader i fem minuter (tills osten smält). Ta fram låt svalna 5 min till. Skär upp och njut.
Går utmärkt att frysa, och värma i micron efteråt. Är även god att äta kall.