• Memaja

    ÄD gravida latte mammor i stockholm

    Jaha, då har man varit på det sista TUL och mina små guldklimpar har verkligen växt! På 4 veckor har de växt ca 1kg var, vilket betyder att de nu väger  2921g (pojken) och 2891g (flickan) och jag är i vecka36+3!!! Helt otroligt och jättebra! De är lika stora som om de skulle vara en enling! Mao har jag ca 6 kg bebis i magen, så nu kan jag förstå varför allt har blivit så tungt. Däremot så är blodtrycket fortfarande lite för högt och mina fötter o ben har svullnat upp ännu mer så nu blir det sängläge och en extra koll på fredag. Hm, det skulle inte förvåna mig om de bestämmer sig att komma ut under nästa vecka istället för veckan där på... Men i sådana fall så känns det skönt att de väger så mycket som de gör redan.

    Är lite nyfiken hur det går för Silkes? Any news?

  • Memaja

    Tabasco härligt att höra att allt ser bra ut. Går inte du också på MamaMia? Jag var nämligen också där idag, vem vet vi kanske såg varandra. Vad härligt det låter att åka ut till sommarstugan, själv är jag "fast" hemma i lägenheten i stan, fast tack och lov har jag fått hit en AC.
    Ha så skönt på landet.

    Kram

  • Memaja

    Hej på er,

    Tack fina ni som har skickat meddelande till mig och varit lite oroliga, sånt värmer.

    Som Tea75 skrev så pajade min dator strax efter jag kom hem ifrån BB och inte hunnit med att fixa den förrän nu. Den 12 augusti, 5 dagar före planerat kejsarsnitt tittade mina underverk ut då jag blev sämre med min havandeskapsförgiftning och fick göra ett akut kejsarsnitt (fast det var under lugna former). Min underbara lilla pojke vägde 2,8kg och  var 51cm och min söta dotter 2,7kg och 49cm (det visade sig att vikten stämde inte med vad de sa på ultraljudet för där vägde båda drygt 3,0kg - bra att tänka på att det är enungefärlig vikt och kan diffa på ca +/-10%).

    I morgon fyller de 10 veckor och vi tre mår toppen. Nu har vi börjat komma in i "rutiner", som nu på förmiddagen vet jag att de (förhoppningsvis) sover 1-2 timmar och då hinner man fixa lite. Fast min kära dotter vill helst inte sova alls på dagarna, hon vill inte missa nåt och kämpar för att inte somna. Det går annars i ett här och jag är så tacksam att min mamma är här och hjälper mig.

    Vad kul att ni ska ses och fika!!! TYVÄRR ska jag till DS på efterkontroll då men jag ska försök se om hinner dit efteråt.

  • Memaja

    Hej hej,

    Jag vill också tacka för en supertrevlig fikaträff! Så kul att ses och höra era tankar och synpunkter (även om jag kände mig lite splittrad, fast det är väl bara att börja vänja sig ). Jag ses också gärna igen och om vi kan vara hemma hos någon vore det ju toppen. Tack Trollmor för ditt förslag!

  • Memaja

    Hej hej,

    Tack för igår, så himla trevligt det blev! Tack Trollmor för det!
    Jag kan också den 14:e.

    Paltkoma, trist med handlederna! Jag hade karpaltunnelsyndrom under graviditeten och då hade jag inte så ont i själva handlederna utan mer i fingrarna. De domnade bort på nätterna och stack som bara den på förmiddagarna när de "vaknade till liv" igen. Ju längre tiden gick så blev de mer och mer bortdomnade och till sist var de "bort" hela tiden. Detta försvann några veckor efter födseln. Så det låter ju inte riktigt som det syndromet, eller? Själv har haft riktigt ont i ena handleden speciellt när jag böjer den men det börjar försvinna nu men det tror jag beror på att jag böjer den konstigt, som jag aldrig har gjort tidigare, när jag bär barnen. Men då, som sagt, hade jag bara ont när jag böjde på handleden och då tom knixade det till där...

  • Memaja

    Paltkoma, jag har precis kommit hem efter min första egentid-kväll ute. Det blev middag på stan med några vänner - så fantastiskt trevligt och skönt!!! Sånt man tog som så självklart förut är uppskattar man så mycket mer nu.

  • Memaja

    Hej hej,
    Vill också tack för en trevlig dag igår, så trevligt!
    Jag kan både den 28e och den 5e.

    Här kommer länken till fotografen som jag pratade om igår. Linda, fotografen, är så duktig och jag kan verkligen rekommendera dem! Sedan är det ju lite extra kul att bli lite fixad och få bort de mörka ringarna runt ögonen och få lite färg på kinderna...
    http://www.linaochlinda.com/familjefotografering/

  • Memaja

    Åh, pussesnuttan, idag ska jag tänka extra mycket på dig och de små!
    Sedan får du höra av dig om du behöver några tvillingtips. Som en annan tvillingförälder sa till mig: "vi tvillingföräldrar måste hålla ihop och hjälpa varandra".


    Kram

  • Memaja

    Hej, f'låt att jag inte har hört av mig förrän nu. Det har varit alldeles för mycket den sista tiden plus alldeles för lite sömn. Tyvärr kan jag inte skylla på något trevligt som fix inför härlig resa mm. Kan tyvärr inte träffas idag heller då vi ska till BVC, känns lite trist faktiskt. Känner att jag skulle behöva umgås lite.

    Palkoma, jag är också nyfiken på hur det gick på bröllopet? Barnvakt på rummet eller ej? Med eller utan flaska?
    När sticker ni till Spanien? Ni och Trollmor får ha det så fantastiskt skönt på era resor.

    Kram!

Svar på tråden ÄD gravida latte mammor i stockholm