• kanske 4a

    Hjälp! Utomkveds, Missfall eller Gravid?

    Jag hade ett utomkveds 2003 och det var ungefär liknande som för dig TS. Jag fick först min "mens" fyra dagar sen men den var sparsammare än vanligt, gjorde också ett gravtest då som var negativt. Sen började jag blöda 12 dagar efter det och gravtest positivt. Gjorde akut VUL som inte visade något, tog HCG varannan dag som steg och sjönk och gjorde VUL som inte visade något. Hade fruktansvärda smärtor emellanåt och småblödningar. Så där höll det på i fyra veckor innan jag akut opererades, då hade jag blod i hela buken och såå ont. Hade tur och fick behålla äggledaren, har fått två barn utan problem efter det.

    Men nu sitter jag där igen :( har fått svaga test till och från sedan början av februari och trodde jag hade fått ett tidigt missfall först. Blödde som vanlig mens 5/2, men fick svagt streck på test även den 20/2.  Igår var testen lite starkare och idag visar CB gravid 1-2. Om jag är gravid nu skulle testen varit starkare då jag skulle haft min mens i måndags och jag plussar altlid tidigt. Dessutom stämmer det inte med att jag fått svaga test sedan börjar av februari. Väntar på att min BM ska ringa 11.55. Hoppas det går bra för dig, kram och lycka till!

  • kanske 4a

    Började blöda igår och åkte in till KK. VUL visade ingeting, ingen grav i livmodern och inga tecken på grav utanför. Jag har blödit mörkt blod hela tiden men inte så mycket. Nu har jag fått kraftig mensvärk och börjat blöda mer och färskt blod. Så det är ett missfall eller ett nytt X. Fick mäta HCG och ska tillbaka på tisdag och mäta igen.

  • kanske 4a

    Här ser det tyvärr ut som ett nytt X :( jag blöder fortfarande men det har gått från mörkt till ljusrött. Har som starkare mensvärk emellan åt och en diffus värk på vänster sida. Ibland känns det som någon trycker på vissa punkter på bäckenet, skumt. Jag har gjort två tester, igår och idag och de är starkare varje dag. Ska till KK i morgon igen och ta nytt HCG och göra nytt VUL. Något inom mig kan inte låta bli att hoppas att det är en normal grav och ofarliga blödningar, men mitt sunda förnuft säger mig att det är ett nytt X. Skit också, vill inte vara med om det igenl.

    TS hur går det?

  • kanske 4a

    Tack för stödet sylse!
    Jag har min äggledare kvar efter mitt förra X, och om det är ett nytt nu så är det på samma sida. Men läkaren pratade om att jag nog får cellgifter eftersom det är ganska tidigt  i så fall. Men även om det blir op och de tar bort min äggledare har jag ju en kvar. Och skulle det inte gå så har jag ju tre friska barn jag får vara glad över. Även om jag är väldigt sugen på en fyra.

    Grip: Så var det för mig med. De var inte säker på X men jag hade blod i boken och fruktansvärt ont och den läkare jag hade sa att man kan bara blöda ut i buken om graviditeten sitter äggledaren och det har gått hål på den. Och de hade ju rätt. Op gick jättebra för mig och jag fick behålla min äggledare. Men även om de tar bort din har du ju som sylse säger en kvar. Och den kan fånga upp ägg som släpper från andra sidan också. Kram och lycka till, psykiskt är det skitjobbigt men fysiskt kommer det att gå bra!!

Svar på tråden Hjälp! Utomkveds, Missfall eller Gravid?