Inlägg från: Runawaybride |Visa alla inlägg
  • Runawaybride

    Tvillingar???

    Hej!

    Jag undrar om någon vet, om det är större "risk" att det är tvillingar, när man plussar väldigt tidigt? Jag plussade idag, på BIM - 7 (minst, kan vara längre till mens än så, upp till BIM 17!!) och mår jätteilla. Är själv tvåäggstvilling. Har varit ofrivilligt gravid tidigare i livet 3 ggr och varit tvungen till abort, men denna gång är det väldigt välkommet.

    Vad tror ni? Kan det vara två?

  • Svar på tråden Tvillingar???
  • Runawaybride

    Aha...ja, det verkar vara svårt att säga alltså. En annan sak som jag funderar på om det pekar på att det är fler än en (det är inte så att jag hoppas det, det är ju en större risk osv fast det är klart, två är ju alltid välkomna ändå : ) är att jag redan nu i vecka 5 har fått mage! Det är väl bara svullnad förstås (bebisen/bebisarna är ju inte större än riskorn) och vid mina tidigare graviditeter - som aldrig gick längre än till vecka nio - hade jag det inte alls. Jag kommer ju få använda mammabyxor vid det laget : ) och så har jag jättemycket molvärk/växtvärk.

  • Runawaybride

    Jaså? Ja, då ska jag också göra det, det gör ju bara ont med jeans som det är nu, spelar ingen roll om det är lite "konstigt" att ha det så tidigt.

Svar på tråden Tvillingar???