Inlägg från: Fru O Mamma Kokkonen |Visa alla inlägg
  • Fru O Mamma Kokkonen
    kanske 4a skrev 2011-03-18 10:57:47 följande:
    Jag hade mens 5/2 om det nu var en riktigt mens, så i så fall är jag i v 5+6 . Men jag vet att jag har sen äl kanske dag 20 och i så fall är jag kanske ca v 5+1. Jag blöder hela tiden sedan i lördags, men HCG stiger som sagt normalt men de ser ingen graviditet på ultarljud. Varken i eller utanför livmodern.
    Det är ju ganska tidigt med andra ord.. Blöder du mycket? :O/ Vet att det finns folk som har mens när dom är gravida.. eller "mens".. :O/
  • Fru O Mamma Kokkonen
    kanske 4a skrev 2011-03-18 13:45:04 följande:
    Nej jag blöder inte mycket men hela tiden. De tre gånger det har varit normala graviditeter har jag inte blödit en droppe. Den gången jag fick ett X blödde jag från och till, litegrann precis som nu. så det är därför det känns så kört. Men det är bara att härda ut tills vi vet säkert.
    Massa kramar till dig... {#emotions_dlg.flower}
  • Fru O Mamma Kokkonen
    kanske 4a skrev 2011-03-19 18:15:05 följande:
    Tyvärr var snabbt stigande hcg inget bra tecken. Jag har varit hela dagen på KK, hade tid kl  men provsvaren dröljde. Först kl  15 fick jag träffa läkaren. Tyvärr hittade hon ett 4 mm embryo i vänster äggledare. Jag har fått en spruta med cellgifter och sen hoppas jag det här eländet är över om några dagar. Just nu känns det bara skit.
    Nej.. är verkligen ledsen för er skull.. Vet dom varför det blir så, igen? Massor med kramar, förstår det känns skit..
Svar på tråden HCG som stiger snabbt vid X?