Inlägg från: Anonym |Visa alla inlägg
  • Anonym

    Jag kommer aldrig erkänna!!!!

    Skulle aldrig erkänna att det händer att jag daskar till mitt barn över handen när h*n slåss.. Skäms något otroligt över det, men det är en reflex när det gör ont på mig..

  • Anonym
    Anonym (hmmm) skrev 2011-04-05 11:14:20 följande:
    Jag kommer aldrig erkänna att jag tycker att de flesta överviktiga får skylla sig själva att de är feta. Kommer aldrig förstå att de har mage att äta allt äckligt fett de trycker i sig.

    Inte heller kommer jag erkänna att jag ser ned på rökare för deras svaga karaktär.

    Och det sista att jag blir sjukt avundsjuk på alla med tjockt fint naturligt blont hår.
    Då vill jag bara säga att det finns dem som är tjocka pga av andra anledningar än fet mat och ohälsa. tex jag som har en sjukdom som gör att jag lägger på mig mer än vad jag egentligen skulle om jag varit frisk trots att jag äter bra och motionerar så det kan ni som tänker så kanske ha i bakhuvudet innan ni dömer alla "tjockisar"
  • Anonym

    Jag kommer aldrig att erkänna att det var jag som satte eld på huset när jag var 17 år och tjuvrökte (det blev bara lite svart på källardörren och hade slocknat av sig självt).

    Jag kommer aldrig erkänna att det var jag som backade på ett cementblock och inte som jag sa till maken att bilen blivit påkörd när jag hade den parkerad på stan.

  • Anonym

    Jag önskar sambons farmor dör snart så han får ärva pengar. Hatar mina svärföräldrar för de har uppfostrat sina två söner så illa. Min sambo är en snål, bortskämd, trög, dyslektisk underbegåvad snorunge som det fortfarande daltas med.

  • Anonym

    Jag skulle aldrig erkänna att jag dricker mjölk direkt ur paketet när ingen ser mig.

    Jag skulle aldrig erkänna att jag alltid tyckt att våra föräldrar behandlat mig och min syster väldigt olika och alltid skämt bort henne medan jag alltid fått vara "den stora och duktiga" och att jag tycker att de fortfarande göra det nu när vi är i 40-årsåldern.

  • Anonym
    Anonym skrev 2011-04-05 11:56:20 följande:
    Jag önskar sambons farmor dör snart så han får ärva pengar. Hatar mina svärföräldrar för de har uppfostrat sina två söner så illa. Min sambo är en snål, bortskämd, trög, dyslektisk underbegåvad snorunge som det fortfarande daltas med.
    Och varför lever du med honom om du känner så då?
  • Anonym

    Jag kommer aldrig erkänna att jag faktiskt inte gillar min sambos barn.

  • Anonym

    Jag kommer aldrig erkänna att jag ofta har ursäkter att slippa göra olika saker.
    Jag kommer aldrig erkänna att jag egenligen inte vill arbeta och vill bli rik genom att sitta på rumpan.
    Jag kommer aldrig att erkänna att jag har en grym förmåga att ljuga samt prata bort saker.

  • Anonym

    Jobbade i ett kök för ett tag sedan och skar mig, det rann blod ner i maten, kommer aldrig säga det till någon..
    Då folk åt detta.. mohaaaaa!!.

    Att jag haft sex med en tjej.

    Att jag lätt skulle kunna döda någon som är elaka emot djur och barn!

  • Anonym

    Jag kommer aldrig att erkänna att jag forfarande är kär i samma kille som i högstadiet. Vi har säkert inte träffats på tio år men jag tänker på honom varje dag och om han skulle dyka upp och vilja ha mig så skulle jag lämna allt för honom.

    Jag kommer heller aldrig att erkänna att jag tycker att jag är smartare, snyggare och bättre än mina vänner.

    Jag kommer nog inte att erkänna att jag hellre skulle vilja slopa skatten och istället får var och en betala för sig själv. Betala skola, försäkringar mm. Utrota bidrag och spara själv. Som i usa. Förstår att det skulle bli stora klyftor och indelat i olika klassert men jag tycker faktiskt att det är rättvist! Det skulle jag ALDRIG någonsin kunna erkänna!

    Jag skulle aldrig erkänna att jag varit otrogen i, i stort sett, alla mina förhållanden och att jag mycket väl skulle kunna vara det igen.

Svar på tråden Jag kommer aldrig erkänna!!!!