Inlägg från: Anonym |Visa alla inlägg
  • Anonym

    Jag kommer aldrig erkänna!!!!

    -att jag läser min sambos ex blogg varje dag, och blir skitförbannad och upprörd och fullkomligt AVSKYR henne. Hon har en gammal blogg på ett community också, så jag skapade en användare som inte kan kopplas till mig bara för att kunna läsa den om och om igen.

  • Anonym
    Anonym skrev 2011-04-04 09:58:19 följande:
    Anonym skrev 2011-04-04 09:54:00 följande:
    Jag skulle aldrig erkänna att jag fick mitt arbete pga ett förfalskat cv och påhittade referenser. När arbetsgivaren ringde för att kontrollera var det jag själv som svarade och föreställde rösten ordentligt. 
    Jag vill också de men vågar inte heler arghhhhh....... får ja fråga vad du har för jobb?? o va för slags referenser? påhittade jobb?? Vilka yrken isf? ;)
    Är uska och ville hemskt gärna ha ett jobb som personlig assistent. Hade dock varit sjukskriven sedan gymnasiet och inte jobbat något alls. 
    Skrev i mitt cv att jag hade varit assistent i 7 år till en äldre kvinna. Lämnade ett telefonnummer och namn till någon som inte ens fanns. Hade en extra telefon så det var det numret jag lämnade till arbetsgivaren.
    När AG hade kontrollerat referensen fick jag arbetet och har varit kvar på samma ställe i 4 år. Trivs jättebra. 
  • Anonym

    Jag kommer aldrig att erkänna...


    ... att jag ibland tänker att om min mormor dör så kommer vi ha råd att köpa hus, som jag längtar vansinnigt efter. Sedan mår jag jättedåligt över att jag ens tänkte så, jag älskar ju min mormor.


    ... att jag önskar att min lillasyster skulle få pengaproblem, så hon inser att hon de inte växer på träd, och att livet inte bara är en jävla räkmacka.


    ... att jag fantiserar om att uppfinna/hitta ett gift som man dör av om man får det på huden, så jag kan ta kål på min chef som bara gnäller på att jag är sen på morgonen.


    ... att jag ibland funderar på att sälja sex för att tjäna pengar så jag slipper gå upp tidigt till jobbet varje morgon.

  • Anonym

    Kommer aldrig erkänna att jag på i stort sett daglig basis stjäl på mitt jobb(hemtjänsten).
    Har bla. tagit, mat, panodil, cykel, inkontinensmedel, sängskydd, plasthandskar, handsprit och diverse annat :)

  • Anonym

    Att jag inte svarar när svärmor ringer när jag är ensam hemma. Att jag ljuger för henne och säger att vi är upptagna när vi inte är det. Att jag är lättad att hon har dålig hälsa och inte orkar följa med på vissa aktiviteter. Att jag kommer att pusta ut den dag hon är död.

  • Anonym

    Jag kommer aldrig att erkänna att jag utmanövrerade min nuvarande bästa väninnas dåvarande bästa kompis, för att jag ville "ha" henne. Jag var 24 när jag gjorde det.

  • Anonym

    Jag SKULLE vilja berätta, men vet att jag är för feg för att erkänna det, men jag blir jättekåt av porrfilmer, bilder på privatpersoner när de onanerar eller har sex och sexnoveller! Jag surfar runt nästan varjedag nu och bara njuter, men tar bort sidohistoriken så ingen kan komma på mig.
    Jag tänker på och drömmer om sex hela tiden nu när jag är gravid och fantiserar om saker jag aldrig gjort nånsin, men vågar inte berätta det för min sambo, även om jag vet att han skulle bli jätte glad!

     

  • Anonym

    att jag tycker att de allra flesta är djävla idiotiska gnällspikar som inte förstår vad det innebär att verkligen ha det svårt i livet.

    att jag ofta önskar olycka till dem som i sin självcentrerade tillvaro glider genom livet och dessutom har mage att fördöma dem som har det svårt.

  • Anonym

    Jag kommer aldrig erkänna att.. Jag torkat mig med frotéhandduk efter att jag kissat på fest hos en kompis där pappret var slut.

    jag kommer aldrig erkänna att.. allt jag önskade var att min pappa skulle skilja sig från sin polska fru för att hon o jag inte kom överens (hon var hemsk), det slutade med att jag flyttade hemifrån allt för tidigt och har skulder innu för att jag inte hade råd att betala mina räkningar. (Nu däremot skulle jag aldrig önska att dom skiljde sig då vi är bra vänner)

    jag kommer aldrig erkänna att.. jag sitter o drömmer och fantiserar om hur mitt liv skulle vara om jag dumpade min sambo och tog tillbaka mitt ex som jag fortfarande har i tankarna ganska ofta.

    jag kommer aldrig erkänna att.. jag på en fest hos mitt ex (som för tillfället gjort slut med sin dåvarande tjej) tog hennes tandborsta o drog runder i toalettstolen. Dom blev tillsammans dagen efter och jag antar att hon använde tandborsten då.

  • Anonym

    Att jag aldrig missar en papperskorg eller en lyra. Jösses, jag är ett geni och vill inte bli rekryterad till nån basketklubb så jag roar mig i ensamhet med att slänga använd snus tvärs över rummet rätt ner i korgen!

Svar på tråden Jag kommer aldrig erkänna!!!!