• Anonym (Kvinna 40+)

    Unga killar som vill ha sex med kvinnor som är betydligt äldre än dom själva

    Stilla min nyfikenhet!

    Ni killar som är 18-30 år tex. och vill ha sex med en kvinna som är äldre, som i mitt fall 40-45 år.  Vad går det ut på?

    Jag opponerar mig inte mot det men jag har däremot börjat fundera på varför då jag får såna förslag ganska ofta av så unga killar efter att jag passerat 40.

    Tror yngre killar att en kvinna på 40+ är en sexguru som kastar sig över en man som ett vilddjur och vet exakt vad hon vill ha och älskar ohämmat, högljutt  i flera timmar eller vad sitter nyfikenheten i?

  • Svar på tråden Unga killar som vill ha sex med kvinnor som är betydligt äldre än dom själva
  • Anonym (Kvinna 40+)
    giftfri skrev 2011-04-18 12:53:37 följande:
    Hon får så mycket beröm så hon kommer att sväva på moln, att göra henne lycklig är ju precis vad jag vill..
    Det låter kanon! Solig
  • Anonym (Kvinna 40+)
    fivekids skrev 2011-04-18 20:51:07 följande:
    Min fråga är istället ,,, VArför vill kvinnor 40 pkus ha riktigt unga män ???
    Fattar inte varför kvinnor vill ha dessa valpar i sängen ???Alla minns vi väl de män vi var ihop med då vi själva var sena tonåringar och de unga män. Inget jag vill tillbaka till, spekade faktiskt ingen roll hur hårt ståndet var eller hur stor kuken var eller hur ofta den kunde stå... De kunde ju knappt använda sin apparat. Faktum är att de sämsta älskarna jag haft är unga män., Min egen make ( NEJ jag har inte varit otrogen ) är 46 år som en gud i sängen hetsar mej vansinnigt och står lika ofta och lätt som en ung grabb men med en riktig erfarenhet.

    Jag har själv en grabb i 17 års åldern och visst kan jag få känslor för hans gulliga kompisar  INTE SEXUELLA UTAN MODERLIGA S¨där så jag vill nypa dem i kinden.. Bjuda på bullar och mjölk och säga lilla gubben. 
    Där tror jag att du har lite fel. Jag tror inte alls att alla kvinnor som är 40+ vill ha dessa "valpar" i sängen.
    Jag har aldrig haft någon och min ambition har aldrig varit det heller. 
  • HäckHäxan
    Anonym (!!!) skrev 2011-04-14 08:04:32 följande:
    Jag kommer ihåg när äldsta sonen var runt 15 och hans kompisar stötte på mig. Sonen var helt vansinnig och skällde på sina kompisar att dem skulle låta hans mamma vara....Min dotter som är 23 säger alltid åt sina killpolare att du det där är faktiskt min mamma...hon tycker att det är jobbigt men jag tror att hon känner lite konkurrens haha....
    Umgås mycket hellre med yngre personer än såna i min ålder. Dem är så tråkigt.
    Hahha mina polare flörtade rejält med min morsa med.. De var många gånger jag kom hem och de satt i köket och drack kaffe med min mamma Jag brydde mig aldrig om det där faktiskt. Herre jösses vad dom jobbade hemma grabbarna, klippte gräset, häcken och en massa annat, lagade bilen osv

    Jag föredrar ju yngre också, dock är en av mina godaste vänner en rockerbrutta på 50 och hon är grym. Tror de handlar om vilken mentalitete man har, vad man har gemensamt osv....
    Ett Nej är ett Ja så länge inte ordet rött kommer upp, men ketchup fungerar också
  • Joppelina

    Nu har jag inte läst hela tråden. Men jag kan tänka mej att dessa hormonstinna unga män runt 20 ser ett mer okomplicerat sexliv med en äldre kvinna, än med jämnåriga. Då det rätt lätt blir känslor och förhållanden med i bilden. Sen dom killar jag träffat så gillar dom helt enkelt att vara med äldre. Hade själv en kk som var 19 år när jag var 36 år. Ett längre tag innan han började prata om att det var mer är sex. Då drog jag öronen åt mej. Men denna kille var erfaren och kanske därför det funkade så pass länge.

    Numera så har jag ingen som helst lust till speciellt unga. Å andra sidan så har jag blivit äldre Flört
    Nog har jag träffat yngre, men inte pga jag sökt mej till yngre. Med yngre menar jag nu 15år yngre eller mer. Håller mej inom +-10 år numera Tungan ute

  • giftfri

    Joppe, vi är ju i den tacksamma åldern när sexet/åtrån/lusten är viktigare än åldern..., men jag minns själv hur lite äldre kvinnor var det mest sexig som fanns när jag var ung..., unga kvinnor var snygga å även de som jag "jagade".., men drömmen var ju att bli förförd av en mogen kvinna.., är tvärsäker på att det är den i särklass vanligaste sexdrömmen bland yngre män..., på gränsen till löjligt att kvinnor generellt inte "vågar" tro på det.., utan oftast kommer med en massa påståenden som på nåt vis ska hjälpa dom att förtränga, att dom är förbjudet intresserade av att förföra en ung man.. 


    Du är inte alls en bättre människa än mig!
  • Joppelina
    giftfri skrev 2011-04-28 11:55:42 följande:
    Joppe, vi är ju i den tacksamma åldern när sexet/åtrån/lusten är viktigare än åldern..., men jag minns själv hur lite äldre kvinnor var det mest sexig som fanns när jag var ung..., unga kvinnor var snygga å även de som jag "jagade".., men drömmen var ju att bli förförd av en mogen kvinna.., är tvärsäker på att det är den i särklass vanligaste sexdrömmen bland yngre män..., på gränsen till löjligt att kvinnor generellt inte "vågar" tro på det.., utan oftast kommer med en massa påståenden som på nåt vis ska hjälpa dom att förtränga, att dom är förbjudet intresserade av att förföra en ung man.. 
    Jo, så är det ju. Min unga fick sin högsta dröm uppfylld. Och så jag njöt Flört
    Det bästa var att han hade beskrivit det i detalj ett tag innan så jag visste ju exakt, men sa inget.

    Sen en natt ringde jag bara och frågade om han ville att drömmen skulle gå i uppfyllelse Flört
  • Anonym (!!!)

    Jag tycker att många tjejer blir så tantiga. Fattar inte varför det måste bli så? Jag fixar mig alltid och vill se bra ut vad jag än ska göra. Inte många som tror att jag är 42 om dem frågar hur gammal jag är. Jag gillar att umgås med yngre tycker att många blir tråkiga och det är inget fart i dem. Jag och min dotter som blir 23 vi går ofta ut tillsammans och festar. Men hon gillar som sagt inte när hennes kompisar stöter på mig eller unga killar över huvudtaget. Men som sagt det blir lite konkurrens.
    Min dotter åkte med min syster och skulle hämta mig. Då hade hon sagt att fan vad min mamma är snygg. Hon skulle ju kunna få vem hon vill. Då blev jag jätteglad.  

  • Ungkille94

    Jag är ju 19år, jag tycker om äldre kvinnor i åldrarna 40-55 för att jag har haft en dröm om just de med min kompis morsa som någon har skrivit längre ner men jag tycker att de är spännande och att kvinnor i dessa åldrar är mycket snyggare och hetare än tjejer i min ålder.

  • Ewita

    Jag är 39 min kille 19 ;) vi har varit tillsammans ett år nu, bor ihop.
    Han är det finaste och bästa förhållande som jag har haft. Vi kommer så bra överens om allt och sexet är fantastiskt.
    Det var inget som vi planerat det bara hände :))
    Det var svårt för många att aceptera oss för det är sånt tabu att kvinnan är äldre!!
    Vi skulle bara ses en natt ;)) så kan det gå också!!

  • Växjökille

    Hejsan, jag ät en kille på 23år och för min del så tycker jag att kvinnor i 40+är mer säkra i sig själva generellt sett. :)

Svar på tråden Unga killar som vill ha sex med kvinnor som är betydligt äldre än dom själva