Inlägg från: Anonym (Stackars alla) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Stackars alla)

    Håller på att supa ihjäl sig, vad kan vi göra?

    Okay, denna tråden är 11 år gammal, men lika jävla aktuell. När våra närmast, älskade, dör en långsam men säker död i missbruk. Min egen dotter är där. Snart förlorar hon jobbet, och sambon, och allt. För hon orkar inte leva för att bli frisk, hon är inte "en av dem". Så all energi vi anhöriga har lagt ner för att hun skall få hjälp är inget värd. Det går i cirklar. Så snart hun kan, blir det det en ny period med konstant supande. Med resultatet att hun blir ännu sämre. Tvång hjälper för stunden. Men när viljan till livet inte finns. Får vi acceptera döden. Som detta vidriga fruktansvärda missbruk ledar till. Men jag har bestämd att jag inte längre skall känna skuld. Jag har gjort allt i min makt. Men det räcker inte. Det är inte kriminellt att vara alkoholist,och därför "släpps" man snart igen efter en "tvångsomhändertagning". Vill man inte själv då. Kommer det att fortsätta. Och personen i fråga kommer att sluta sig ännu mera mot dig. Min dotter klarar kanske "runda till". ????????????

  • Anonym (Stackars alla)
    Anonym skrev 2011-05-11 02:26:34 följande:
    Absolut inget fel alls om du är barnlös och inte har någon som "sörjer dig" eller älskar dig!
    Och vill du nu supa ihjäl dig så varför inte! Det är ditt eget val! 
    Tycker bara synd om dom du eventuellt satt till världen som inte valt att ha en pappa som alkis, som inte valt att komma till denna värld under dom förutsättningarna!
    Det är fruktansvärd att ha en älskat anhörig som håller på att supa ihjäl sig och vägrar allt vård. Det är vidrigt och kaotiskt att vara med om detta långsamma självmord. Gråter
Svar på tråden Håller på att supa ihjäl sig, vad kan vi göra?