Inlägg från: Anonym (nöjd) |Visa alla inlägg
  • Anonym (nöjd)

    varför lägger sig folk i hur man bor? (en etta)

    e så trött på att höra kommentarar att alla par som bor i en etta bråkar
    jag svarar att vi aldrig bråkat pga att det trångt under våra 7 år tillsammans.... då får jag höra att det gäller faktiskt alla andra!

    vi har pengar så vi klarar oss men det e tajt.... då får jag höra av samma person väldigt olika råd: sälj bilen ni har ju inte råd egentligen (vi har hellre bil än pengar till nöjen, kläder mm då den underlättar jobbpendlande och stohandlande) samt att vi måste bara flytta till större för i en etta kan man ju inte bo....

    när ska ni flytte får jag ofta höra.... jag svarar som vanligt när jag studerat klart å vi har råd med hus.... följtfråga: men ska ni inte köpa en två nu då? jag: nej vi trivs väldigt bra i vår välplanerade och bra belägna lgh!

    mm mm

    blir bara så grinig på att folk lägger sig i!

    vi trivs och jag kan tänka mig bo kvar länge, tom med ett barn (1-2 år)... men det vågar man ju itne säga för då får man väl en "uppläxning" att såååå kan man ju inte gör.. för man får visst inte bo två i en etta, mindre tre..... grrrrr

    behövde skriva av mig, någon med likande bekymmer att folk bryr sig för mkt?? 

  • Svar på tråden varför lägger sig folk i hur man bor? (en etta)
  • Anonym (nöjd)

    jag tänker på att när jag kommer igång å jobbar efter studierna kommer vi minst ha 12000:- över varje månad efter att ha en bra nöjesbudget på 2-4000:- beoende på våra löner och transportkostnader... det kommer jag njuta av att kunna spara upp en jättehärlig buffert inför senare!

    jag kan vilja bo kvar tills barn nr 2 planeras :) för att jag trivs!!
    bara att då skulle vi få skippa två-tre av de tre vitrinskåpen för att få plats med spjälsäng och byrå eller dylikt till bebisen. :) men med lekpark runt hörnet å fina promenadståk åt flera håll e detta ju perfekt plats att bo första åren!!!

    läget e centralt, bredvid en park, nära bussar, tunnelbana och pendeltåg. massa fina promenadstråk nära med. tycker vi bor underbart.

    och katterna trivs, vi har balkong som de nästan bor på nu sommartid :P ligger där å lapar sig i solen eller skuggan dagarna i enda :)

    jag är själv uppvuxen mina första år i en liten tvårummare och jag sover genom alla ljud :) tror det e bra för barn att bo lite mindre då man blir van vid ljud och rörelse när man skall sova :)

     

Svar på tråden varför lägger sig folk i hur man bor? (en etta)