• Anonym (Killen)

    Hur långt är jag ifrån DIN drömkropp?

    Då snackar vi om du är tjej, om du såg mig på stranden (eller vad som helst) att du ska tänka "Wow, vilken perfekt kropp!" Vad jag behöver förbättra för att få dig att tänka så.

    Så jag vill gärna ha synpunkter, vad du tycker jag ska förbättra för att den ska se ut som en killes drömkropp. Killar kan också ge synpunkter, självklart. Självklart finns det vissa som säkert föredrar en mullig kille eller spinkig för att det ska va drömkroppen, men isf - säg det. :)

    Och ja, mitt mål med träningen är att få en "generell" drömkropp, dvs de flesta ska tycka "damn, vilken kropp" t.ex som förr i tiden med Brad Pitt, då alla snackade om hans kropp. Hoppas ingen tycker jag är allt för mesig, men man måste ha något mål... :)

    Mage och bröst:
    img811.imageshack.us/img811/2592/img1788l.jpg
    Mer fokus på mage:
    img717.imageshack.us/img717/5091/img1786s.jpg
    Sidbild på mage, armar och bröst:
    img852.imageshack.us/img852/7009/unledgpn.png
    Rygg, gammal bild. Lite bättre nu.
    img3.imageshack.us/img3/1765/img1645j.jpg

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-06-08 22:48
    benbild:
    img155.imageshack.us/img155/328/72208608.png

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-06-09 19:02
    Avslappnade bilden...

    imageshack.us/photo/my-images/840/img1852y.jpg/

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-01-02 22:34
    UPDATE!!

    Haha, kul att vissa fortfarande har svarat!
    Jag finns fortfarande kvar och tränar fortfarande.. lite har hänt, lagt på mig lite fett och försöker frenetiskt lägga på mig mer fett faktiskt, men är ganska svårt trots att jag äter mycket...

    Här är iaf lite updates:
    Rygg
    img443.imageshack.us/img443/1530/img3111dic.jpg

    Ben:
    img685.imageshack.us/img685/9714/img3092w.jpg

    Bröst&mage spänd:
    img824.imageshack.us/img824/781/59774895.png

    Bröst&Mage avslappnad:
    img828.imageshack.us/img828/7916/unled2mx.png

  • Svar på tråden Hur långt är jag ifrån DIN drömkropp?
  • Anonym (p)
    Anonym (p) skrev 2011-06-08 21:36:39 följande:
    Men vad ska du göra med alla åsikter du får här då? Alltså, nu när det verkar som att en majoritet tycker att du har för mycket muskler, kommer du göra något åt det eller hur resonerar du kring det?
    Sorry om jag låter offensiv, det är inte min mening. Jag är bara genuint nyfiken på hur du tänker kring att lägga upp bilder på din kropp och be om åsikter.
  • Anonym (mackapacka)
    Anonym (Killen) skrev 2011-06-08 21:32:13 följande:
    Haha, nej verkligen inte.
    2.bp.blogspot.com/-5T254wD4ofI/TexK_K3jCPI/AAAAAAAADdE/A-XX-hSxQJo/s 1600/mark_wahlberg-samberg-snl-animals_43317394_11 9319622.jpg

    Snarare sån här, och den här kroppen är och har varit mitt ideal. :)
    nja... nastan. Magmusklerna ar fortfarande lite for definierade for min smak... man kan ju ha tranad mage utan puckelpist.
  • Anonym (Killen)
    Majsan70 skrev 2011-06-08 21:33:20 följande:
    Inte min smak alls...utseende fixerad blir tyärr min bild av dig efter det du skriver här o då faller du handlöst till botten av ett schakt. Sorry!
    Jag är helt klart utseendefixerad, botten av ett shackt är ju verkligen inte ett bra uttryck för det. Det är ju som att jag faller så lågt jag kan i dina ögon? Att vara utseendefixerad är enligt mig en väldigtväldigt liten sak. Speciellt i min ålder. (21)

    Jag mår bra av träning, tycker det är kul och då kan jag lika gärna sätta upp ett mål? Eller ska jag bara träna på helt utan mål att uppnå?

    Förövrigt, jag är snäll, omtänksam, trevlig, pratsam, social, rolig, snabbtänkt, charmig, romantisk, spontan, tar väl hand om min flickvän (när jag hade en), lätt att prata med. Om någon mår dåligt på en fest - vem skippar festen och tar hand om den som mår dåligt - jag! Om jag märker att någon mår dåligt, då pratar jag ut med den. Ställer alltid upp. Oavsett vem det är. Jag är alltid där.

    Här är lite av hur jag är som person, förutom att jag är utseendefixerad och har ett behov av att bli bekräftad. Förövrigt är det här det enda "bekräftelsesökande" jag någonsin gjort under hela mitt liv. Men sure, lite behov av att smälta in och bli accepterad är jag väl. Dock inte såna bristande egenskaper, när det finns sjukt mycket värre saker. Om du var i min ålder, hade du tyckt jag var en toppenkille, jag är övertygad.
  • Anonym (fin tjej)

    För pojkakti, men fin kropp. lite för vältränad, signalerar gym-here i come!


    Mest intressant hade varit benen och rumpan. Det ska vara riktigt vältränade ben på en vältränad kropp annars ser det riktigt lustigt ut tycker jag. En bakdel som är vältränad på en kille är mycket intressant

  • Karolinan01

    Du ser väl sund och hälsosam ut (kroppsmedveten). Men då min manliga drömkropp är lång, smal, senig och nochalant otränad är det nästan raka motatsen till det du uppnått/försöker uppnå.

  • Anonym (Killen)
    Anonym (p) skrev 2011-06-08 21:36:39 följande:
    Men vad ska du göra med alla åsikter du får här då? Alltså, nu när det verkar som att en majoritet tycker att du har för mycket muskler, kommer du göra något åt det eller hur resonerar du kring det?
    Har hela tiden tänkt "jag vill bli lite större". Men nu har jag bestämt mig för att stanna på min vikt. Avslappnad och med pyttelite mer fett så kommer det antagligen inte se för muskligt ut, ganska säker. Samma sak med magrutorna, avslappnat passar det också bättre.

    Om hur jag tänker? Hmm, nyfikenheten kring vad folk har för åsikter väger tungt. Har inte precis funderat längre än så. Ser det inte som en stor grej, förutom att det speglar en del av bekräftelsesökande/acceptans från min sida. Men det är en del av att vara utseendefixerad.
  • Smukke

    Jag är ledsen, men är och hade inte blivit tänd på dig. Men vi kan väl fortsätta vara vänner? :P
    Men duktigt att du har uppnått så vältränad kropp :)

     

  • Anonym (tjej)

    Du ser toppen ut tycker jag och om jag såg dig på stranden skulle jag tänka att du har en snygg kropp som du har lagt ner mycket jobb på. Jag vet att det krävs mycket hårt arbete och stark motivtion för att klara av att bli sådan i kroppen, dag ut och dag in, både vad gäller maten och träningen. Det ska du vara stolt över. Med det sagt så tycker jag att något av det mest avtändande som finns i hela världen är en kille som går runt och spänner sig på stranden och vill bli sedd, vill att man tittar på honom och hans kropp. Så mitt tips är att köra på lite avslappnad stil, som om du tänkte: den här kroppen, äch, det är väkl ingeting, tränar lite då och då, ingen big deal. Hoppas du fattar vad jag menar: egenkär=töntigt,  avslappnad och cool+den kroppen=supersexigt.

Svar på tråden Hur långt är jag ifrån DIN drömkropp?