• Enina

    IVF/PGD väntar på eller är igång

    Kattflickan skrev 2014-07-07 22:48:28 följande:

    Remissen skickades i slutet av oktober 2011 och i februari 2012 gjorde vi vår första PGD.

    Nu har vi varit på Karolinska för undersökning inför FET. I augusti eller september kommer vi att göra FET för syskonförsök. Känns spännande!


    Hej, vi ska också köra igång i augusti/september på Karolinska, första gången för oss, känns läskigt. Blev du gravid med PGD med första barnet också? 
  • Enina
    Kattflickan skrev 2014-07-17 21:28:11 följande:

    Enina: Jag fick mitt första barn genom PGD, men jag lyckades inte på första försöket, utan det andra. Kring midsommar 2012 sattes guldägget in!

    Om ca en månad gör jag förhoppningsvis FET för syskonförsök.

    Önskar dig lycka till!


    Åh så spännande tack och lycka till själv! 
  • Enina

    Hej!

    Har någon av er blivit gravid på det vanliga sättet och gjort moderkaksprov? Några råd? Hur tidigt kan man göra provet, alltså som tidigast? Någon av er som har erfarenheter? 

  • Enina

    Har förövrigt varit med om det märkligaste på karolinska, vi har varit i kontakt med de sen i våras gällande start nu till hösten och vi har skickats runt att ringa till i princip hela sjukhuset. De ringde i fredags och plötsligt säger de att den tidigaste tiden de har för start är inte förrän i januari? Otroligt besviken på sättet vi har blivit bemötta på! Har ni fått starta så fort ni velat? Vi bor utomlands och betalar för behandlingen på Karolinska då det är förbjudet här med PGD. 

  • Enina

    Livelife, vi valde sthlm just för de har min brors dna där som är bärare av sjukdomen. Nu i efterhand så hade jag nog valt ett annat sjukhus. De är extremt sega, har slarvat bort våra papper flera gånger som vi fått skicka i efterhand plus att vi inte får svar på våra frågor vi har pratat med sju personer sen i våras som sagt att de ringer upp men aldrig gör, vi ville starta till hösten och de sagt att det skulle gå bra, plötsligt ringer de och säger att det finns ingen möjlighet förrän i januari. 

Svar på tråden IVF/PGD väntar på eller är igång