Inlägg från: Tahu |Visa alla inlägg
  • Tahu

    blivit ett monster

    mam2 skrev 2011-07-02 18:09:46 följande:
    Jag miste min dotter för snart 1 månad sedan vid förlossningen. Min syster och jag skulle ha barn precis samtidigt. Jag fick 2 månader för tidigt.
    Jag vet att vi inte skulle ha samma barn, men det är tungt att se hennes stora mage och veta att hon snart får det jag också skulle fått.Det är ju såklart inte hennes fel, men det känns så orättvist och jag kan inte vara glad för hennes skull.
    Känner mig som en rutten  egoistisk person, det kanske ändrar sig... 
    Åh du ska veta att det inte är lätt för din syster heller. Jag och min syster skulle ha barn samtidigt, men hennes lille "valde" att komma i v25 istället. Nu gick allt bra ändå, men jag minns min ångest över att hennes barn kanske inte skulle klara sig och grät, ville inte vara gravid själv om inte hon också skulle få behålla sitt barn. Hade sån ångest och hade gett vad som helst för att hon skulle få behålla istället för mig. Jag var så orolig att hon skulle ta avstånd och hata mig och mitt barn, jag var så rädd att förlora henne. Jag beklagar din förlust, men hoppas du kan komma över den värsta bitterheten mot din syster. För hon behöver dig och glädjen i ett barn för henne, kommer fördunklas av hennes önskan att du fått behålla ditt också. Hjärta
Svar på tråden blivit ett monster