• Dimitra

    Allvarligt talat, låter ALLA sina bebisar skrika sig till sömns?

    Jag tror inte heller att det är bra att ignorera ett barn som behöver en. Jag tycker att det är fint att dra ner på natt-tuttandet genom att vagga eller sjunga barnet till sömns igen, då har man ju svarat på närhetsbehovet.

    Min dotter är en bit över 2 år och har fortfarande inte skrikit för döva öron.


    The Dimitra universe.
  • Dimitra
    tobiq skrev 2011-07-04 22:22:42 följande:
    Jag hoppas att det funkar bra! Han tog henne i natt och promenerade runt en lång stund, dessvärre utan resultat så det blev tutte ändå. Förhoppningsvis går det bättre i natt. Vår stora har inte skrikit sig till sömn heller, hon blir 3 nu. Visst har hon fått ligga och trotsvråla ett par gånger men vi kommer alltid in och tröstar när hon lugnat ner sig, och den stora skillnaden är ju att hon är stor nog att veta att vi finns där ute, det vet ju inte en bebis.
    Din bebis är ju så van att du tar henne, klart hon tycker att det är konstigt att helt plötsligt ska bäras till sömns, men hon torde ju vänja sig

    En 3-åring känner man ju på ett annat sätt också. Ni hör ju direkt om hon trotsskriker eller vill ha nån av er där. De som säger att ens 8-månaders trotsskriker (läser om det här på forumet väl ofta) vet inte vad de snackar om.
    The Dimitra universe.
  • Dimitra
    tobiq skrev 2011-07-04 22:32:16 följande:
    Jag tycker att det är fruktansvärt skrämmande när folk tror att en så liten manipulerar, jag vet inte hur många som sagt till mig "hon skriker ju bara för att hon vet att du plockar upp henne".
    Helt sinnessjukt. Om nu barn är så bra på att manipulera, varför kör de inte den taktiken när de är 2,5 och vill ha en glass?
    tobiq skrev 2011-07-04 22:32:16 följande:
    Som jag skrev i ett annat inlägg så sövde vi stora dottern i famnen varje kväll tills hon fyllde två, och ÄNDÅ lärde hon sig över en natt att somna helt själv i sin säng i eget rum, och inte en enda gång behövde hon skrika sig till sömns. Att hon sover i vår säng halva nätterna sen är en annan sak:)
    Underbart
    The Dimitra universe.
Svar på tråden Allvarligt talat, låter ALLA sina bebisar skrika sig till sömns?