Inlägg från: Astrofys |Visa alla inlägg
  • Astrofys

    Är det kört för oss snälla killar?

    MittAnvändarnamn skrev 2012-09-25 09:09:31 följande:
    Här är en till som gillar snälla killar. Problemet dock som jag mött på med många snälla grabbar är att de är blygare/har sämre självförtroende vilket leder till att de tar mindre initiativ och därför är "tråkigare" att dejta. Snällhet i sig kan väl ingen säga att de _inte_ gillar!? :)
     Är själv blyg och dålig på initativ och och vet att jag borde jobba med det, men varför kan "ni tjejer"  inte ta initativet  själva om killen är dålig på det?

    Fick höra att en av mina klasskamrater hade varit intresserad av mig i flera år men inte sagt något, och hon visste hur  jag funkade.

    (Tyvärr trodde jag att hon "spelade" i en  högre liga, och tänkte inte ens tanken...)         
  • Astrofys
    Glädje58 skrev 2012-10-21 22:13:51 följande:
    Varför ska de ta hand om ett objekt som ska lyftas och byggas upp? Ett fåtal kanske attraheras av det men de är nog inte många.

    Men du, om du börjar spela bra så kommer du att förr eller senare flyttas upp i nästa division Glad  Sen blir det ett derby...
    Och varför skall killen ta initiativet, varför skall "vi" attraheras av att lyfta och bygga upp isof. 

    Personligen hoppas jag att det är för jag blivit intresserad av något hos tjej en och vill ge henne möjlighet att visa det.

    Och för att fortsätta på sportanalogin, för att bli bra så måste man får öva, helst med dem som är lika bra eller lite bättre än en själv. Får man sitta på bänken  hela tiden blir man inte bättre.      
Svar på tråden Är det kört för oss snälla killar?