Inlägg från: Anonym |Visa alla inlägg
  • Anonym

    Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!

    har försökt olika dating, men allt har tyvärr lett farm till en sak, en del kan verkligen såra en, fast dom skriver man låter sååå trevlig och så och sedan visar man kanske kort på sej,=tyst som i graven=(

  • Anonym

    Bryr ni er om hur mycket en person har dejtat innan eller haft tillfälliga relationer? 
    Killen jag dejtar känner tydligen 3 killkompisar till mig varav den ena har jag stulat med, de träffades på en fest igår.. Han tog upp det inatt efter en blötsväng ute o blev bråk då jag kände att jag blev förhörd.. Jag pratar lite om mitt förflutna gällande killar, inte för jag har ng att dölja utan för att jag tycker det är onödigt.. Vissa kanske bara skakar på huvudet o svarar skit du i det men jag är för känslosam.. Fick för mig att han skulle dra pga detta..Då vi är från en liten stad kommer detta hända igen. Alltså jag får ha killkompisar men han tyckte det var mindre skoj o höra att de kände till mig.. Tankarna for omkring i hans huvud o jag kände mig ifrågasatt o nu är han så nyfiken på hur jag känner dem vilket för mig är ointressant för honom. Jag kontrade med tänk om jag stött på 3 tjejer på en fest som du visste vilka de var, hade du tyckt det var så kul om jag körde förhör med dem o dig om hur ni känner varandra..

    Fick en ursäkt men arg som ett bi var jag.. kanske lite onödigt men känslorna tog över.. 

  • Anonym
    Anonym (ny) skrev 2011-11-22 12:15:17 följande:
    Nä fan nu tänker jag gå helt på min känsla!! Om det inte känns helt 100% så varför ska jag hålla på att låtsas?! Jag tänker att jag ska ge dem fler chanser men innerst inne har jag ju ändå bestämt mig och då är frågan vad som kan ändra denna uppfattning? En dejt till lär väl knappast ändra den.

    Jag vill ha HELA paketet! ALLT ska kännas bra! Jag menar inte att man ska bli tokkär på studs men man ska känna att alla bitar passar på nåt vis!
    Jag tänker så diplomatiskt hela tiden. Jag är så jävla snäll hela tiden och vill vara alla till lags i stället för att säga, "nej jag kände att detta inte var nåt för mig" jag har så svårt för konflikter och att liksom säga saker som kan göra nån annan ledsen. Detta att träffa nån är ju dock bara JAG som kan bestämma och jag ska ju inte fortsätta träffa nån för att vara snäll!
    Nej va´fan, har du bra ekonomi behöver du ju inte ta något halvmässigt. De flesta tar ju nån för att bli två om utgifterna.
  • Anonym
    Anonym (ny) skrev 2011-11-22 12:20:17 följande:
    haha
    nä det har jag inte tänkt mig
    Nä, och eftersom du är ute efter en snygg man med bra yrke, vältränad etc., och du själv sannolikt ser högst alldaglig ut, är det dessvärre kört med den stora kärleken för dig. Det är ju nämligen så det funkar.
  • Anonym

    Dessutom är det ju bara losers som får ihop det med "mammor". En singelman som är nåt att ha vill naturligtvis ha en obegagnad ung dam. Undantag finns men de är få.

  • Anonym
    Anonym (Färsking!) skrev 2011-11-23 19:10:30 följande:

     


    hehe Ica i Lerum
    Helt underbart! Ja, varför har inte alla affärer det?
  • Anonym
    Anonym (Min tur snart?) skrev 2011-11-26 21:20:37 följande:
    Ja, jag kommer ihåg dig Mia!
    Å så härligt att höra! Lycka till vidare i framtiden... det är sånt här man vill höra! Grattis! Skål
    Hoppas faktiskt det, men viii tre veckor ?
  • Anonym

    En bra fråga om it-folk är överrepresenterade bland singlar. Kanske har vi varit allt för nöjda med vår cybervärld eller så tar jobbet allt för stor del av vår tid.

  • Anonym

    En liten fråga som faktiskt handlar om dejting. Om jag säger att jag inte har lust att träffa en person varför skickar denne 30 mail och tjatar om en dejt innan budskapet når ända upp.

    Nej, jag har inte på något sätt varit otydlig. Jag sa att jag inte ville ha någon dejt för att jag inte kände att vi skulle ha något utbyte av varandra...

Svar på tråden Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!