Inlägg från: systertillknorr |Visa alla inlägg
  • systertillknorr

    BB-väskan BFsep2011

    Vad kommer ni ta med er för ätbart till er? till er partner? vet ju inte om man kommer vara sugen på nåt, men vill ha nåt med ifall att. Nåt som tillför snabb energi. Funderar på att göra en sats energikakor, vad ska man annars ta med? Chips, bananer?

  • systertillknorr
    blivanderoten skrev 2011-08-24 10:40:11 följande:
    Vi kommer inte ta med något alls till honom, mer än godis och läsk men det är ju till oss båda. Om det skulle ta lååång tid så finns det att köpa micromat där vi valt att föda.
    Vi funderar på nåt liknande, lite snask mest. Mat som du säger finns oftast i nån cafeteria, men jobbigt läge om man blir sugen på dumle mitt i natten hahaha! får ladda upp ett godis-förråd, svårt att veta vad man kommer vilja ha..
  • systertillknorr
    blivanderoten skrev 2011-08-24 10:55:57 följande:
    tror vi ha köpt två kilo godis. Ett tips är att låta personalen smaka på det också. Då brukar de komma in lite oftare än normalt. :)
    Hihihi smart! Kanske ska baka nåt gott också, så man blir poppis =P om jag inte orkar när det sätter igång så gör iaf sambon världens godaste chokladbollar =)
  • systertillknorr
    betula skrev 2011-08-24 11:36:36 följande:
    Här får man inte äta något fast alls när förlossningen har satt igång, utan det är bara flytande föda som gäller (direktiv från narkosläkaren).

    Jag planerar dock att ta m mig lite gotta, frukt och annat man kan vara sugen på efteråt, men under förlossningen är det soppor, saft och glass som gäller typ.
    Hört lite olika om det här också faktiskt! Men man får väl va lite flexibel, och som du säger är det ju bra för tiden efteråt! Man kanske är jätte salt eller sötsugen och klar mitt i natten, då är det ju bra att ha nåt med sig =)
  • systertillknorr
    blivanderoten skrev 2011-08-24 11:26:05 följande:
    Chokladbollar... dte blev ja sugen på nu :)
    Jag med haha! Tyvärr är pärlsockret slut så en kladdkaka får duga nu när min kära mor kommer på besök =)
Svar på tråden BB-väskan BFsep2011