Inlägg från: moruppgren |Visa alla inlägg
  • moruppgren

    En ärlig och bra spådam?

    Beror väl lite på hur långt du är villig att åka och vart du kommer ifrån. Jag har varit hos en jätte bra i Sandviken, strax utanför Gävle. Har en grinig liten bebis nu, så hinner inte skriva så mycket. Men ALLT hon sa har stämmt. Lite läskigt. :)

  • moruppgren

    Hon jag tänkte på heter Ulla-Karin o har nummer: 026-27 46 26 :)

  • moruppgren

    Jag är säker. Hon sa att jag skulle träffa en kille som hette Christian eller Christoffer, han skulle jag senare förlova och gifta mig med. Han skulle jag träffa strax innan jul. I samma veva skulle en katt flytta in till min mamma. C skulle tycks om att rita. Och han skulle ha släkt i Göteborg eller strax utanför. Han skulle ha ett ex som jag skulle ha svårt att bli av med.

    Min make heter Christian. Vi träffades i mitten av november. Han tycker om att rita. Hans mamma fick kattungar när vi träffades och då dog mammas katt och en av dom katterna flyttade till henne. C's pappa bor strax utanför Göteborg. Hans ex, oj oj oj. Blir aldrig av med henne.

    Hon sa även att en äldre dam skulle bli sjuk men skulle inte dö. Det stämde, min farmor blev sjuk och opererade hjärtat.
    Hon sa också att killen jag var tillsammans med när jag gick till spådamen, att han var en skitstövel och det skulle han visa om och om igen. Och när jag släppte honom skulle jag träffa C.
    Det stämde helt klart. Jag höll fast vid idioten i 2 år till :(

    Det var allt jag kom på nu :) Hon är grym!!! Har vänner och arbetskamrater som gått till henne också och de är lika förvånade över hur detaljerad hon är. :)

  • moruppgren

    Fast 500 kr är ändå ganska bra. Finns dom som tar mycket mer. Hon är värd pengarna tycker jag i alla fall.

    Har du långt att åka så det blir dyrt därför också?

  • moruppgren

    Nämen.. var det Ulla-Karin du pratade med? På telefon eller besök?
    Vad tråkigt.. :(

  • moruppgren

    Nåt som stämde i alla fall.

    Jag spår själv i kort ibland och tycker att det inte alls är lätt att spå om jag inte har personen framför mig. Trodde inte hon spådde på telefon faktiskt..

    Hoppas att du inte är allt för missnöjd med henne och att fler saker stämmer. Sa hon något annat spännande? :)

  • moruppgren

    Spännande :) Berätta gärna mer, sånt här är jätte intressant tycker jag! :)

  • moruppgren

    Spännande att höra vad hon säger, om du kan få någon bra vägledning.
    Jobbigt med ansträngd ekonomi, hoppas det löser sig!

  • moruppgren

    Jag tror mycket på magkänslan, den har alltid stämt och hjälpt mig. När jag känner att jag är på rätt väg får jag ett slags pirr i kroppen. Vet du hur din magkänsla känns? :)

Svar på tråden En ärlig och bra spådam?