• Anonym (LR)

    Han ljuger sönder vårt förhållande

    Jag vet exakt vad du talar om Ts. Min man ljuger också, Hela tiden. Just nu håller jag på att bli galen. Vi har ett barn ihop och jag är nu dessutom gravid och han verkar inte kunna sluta ljuga och gå bakom ryggen på mig.

    Det är samma sak här, han ljuger om små-saker, men det gör att jag inte litar på honom alls. Eftersom jag har kommit på honom för att hans ka erkänna så tänker jag att det lika gärna kan vara värre saker han ljuger om också.

    Det är fruktansvärt. Vad gör man? Det är ju inte så lätt att bara bryta när man har barn och dessutom är gravid.

    Suck!

  • Anonym (LR)
    Anonym (lögnarens fru) skrev 2011-09-24 21:18:34 följande:
    LR, jag förstår precis vad du menar. Jag kan inte annat än tro att det finns något hos min man som gör att han inte tror att han duger som han är. Att hans uppväxt och skolgång på något vis fått honom att tro det.
    Försöker övertyga honom ständigt om att han inte behöver ljuga för mig, det är okej att vara svag, ledsen, arg eller vad som, med sin partner.  
    Ja precis. Jag har även frågat honom om han varit med om något. Men inte vad han kan komma ihåg. Han säger att han inte ens själv riktigt förstår varför han inte kan tala sanning och är väldigt ångerfull och skamfull när det uppdagas.
Svar på tråden Han ljuger sönder vårt förhållande