• Tianlu

    Intrauterin fosterdöd och nu gravid igen, någon mer?

    Hej!

    Miste våran son i intrauterin fosterdöd i v 24, januari i år.

    Någon mer som varit med som samma sak och nu är gravid igen? är gravid i v 5. Skulle vara så skönt att få utbyta tankar, känslor och erfarenheter.

    Är glad över denna graviditet men kan ej glädjas till fullo,radslan finns där.

    Kram

  • Svar på tråden Intrauterin fosterdöd och nu gravid igen, någon mer?
  • Tianlu

    Hej!

    Beklagar  verkligen eran sons död. Det är bland det svåraste en förälder kan gå igenom, att mista sitt barn. Det mest frustrerande efterår är att många har klappat mig på axeln och beklagat missfallet, men det var ju inget missfall, fick ju föda fram våran son, Jag är också så rädd att detta ska hända igen eller att jag ska återigen ska få missfall. Fick MA med tvillningar innan jag blev gravid med våran lilla son.

    Tror jag känner av kroppen lite för mycket denna gång, minsta lilla  och jag blir orolig för mf. Har ställt in mig på att denna graviditet kommer bli jobbig psykiskt. Ska till gyn i slutet av spetember för vul, funderar på att ta upp med läkaren om det finns möjlighet att få komma och prata med någon regelbundet, känns som det skulle vara skönt. Efter våran sons död så fick jag prata med gyn kurator, fats vet ej om detta prioriteras. Nåväl, skadar ju inte att fråga. Hoppas allt ser fins ut på vul, men är rädd

    Hopppas verkligen det ska gå bra för er !!!! Vad menas med Hellp?

    Kram

Svar på tråden Intrauterin fosterdöd och nu gravid igen, någon mer?