Inlägg från: LinnJes |Visa alla inlägg
  • LinnJes

    StockholmsMammor till SeptemberBarn

    VeronicaNyberg skrev 2011-09-09 08:37:16 följande:
    Jag hinner nog inte komma idag. Tar nästan en timme att ta sig ut till solna där vi ska träffa prästen om man åker från skanstull. Kommer knappt hinna sätta mig ner innan vi måste åka igen känns det som. Men nästa träff (som förhoppningsvis blir SNART :D) följer jag med! Solig
    Förstår inte ens att du orkar åka någonstans såhär tidigt efter förlossningen... Haha. Men ja, vi får ses på nästa trätt. Glad Hoppas det går bra hos prästen.
  • LinnJes

    Sanna: Är det inte vanligt att man känner sig deppig tredje dagen? Förstår att du analyserar förlossningen såhär i efterhand Sanna, man är ju så inne i det när man väl föder så svårt att få nån slags överblick. Låter hemskt att de sprang iväg med honom sådär också... Bra att du får samtal nu efteråt i alla fall.

    Flisan: Jobbigt att inte få duscha! Och att tre känns övermäktigt förstår jag verkligen, känns lite så med "bara" två också ibland så... Är inte din karl hemma de där 10 dagarna nu?

  • LinnJes
    Flisan79 skrev 2011-09-11 21:17:18 följande:
    Jo han är hemma men Emilia äter HELA tiden och det är ju en smula knepigt för honom att amma . En ordentlig dusch för mig är minimum 30 min för att lösa upp överskottshud.

    .......glömde sända iväg då det plötsligt blev en lucka...ahhhh....är nu nyduschad!!
    Jo, det förstås. Tungan ute Men skönt att du fick tid till en dusch ändå. Sjukt viktigt tycker jag... Älskar långduschar, är typ min enda ensamtid. Haha.

    Nimah: Glömde skriva att han är jättesöt! Glad
  • LinnJes

    Vet inte riktigt vart man kan få plats med massa barnvagnar annars... Alternativet är ju att ses hemma hos någon.

  • LinnJes

    Får se om vi kommer imorgon, Henrik slutar tidigt för en gångs skull, så kanske borde passa på att umgås... Han har ju inte kunnat ta de där 10 pappadagarna eftersom han pluggar, så har inte blivit någon direkt familjetid nu tyvärr. Men kanske dyker förbi en snabbis ändå... Får se.

    Angående rapning, måste de rapa? Aston kanske gör det en gång av fem... Verkar inte må dåligt av det. Han pruttar visserligen en hel del. Kan bero på att han inte bajsat ordentligt på en vecka nu... Börjar bli lite orolig. Något bra "bajs-tips"? Han verkar ju liksom glad, sover och äter, vaken emellan, inte kinkig. Så därför jag inte oroar mig mer än vad jag gör..

  • LinnJes

    Tror det är vanligare att de bajsar hela tiden faktiskt... Hellre det liksom, om det ska ta två veckor emellan så hinner man ju bli jätteorolig. Ska prata lite mer om det på BVC, ska dit torsdag morgon

    Vikten ja... Tror jag har vätska kvar fortfarande. Kan inte ha min ena ring fortfarande. Eller så är jag bara tjock på fingrarna. Haha! Har i alla fall gått ner ca 8kg, har 5 kvar till inskrivningsvikt, men vill nog gå ner runt 6-7, så kläderna sitter som de ska.

    Flisan: har ingen erfarenhet av ticnet, låter dåligt att de kan göra sådär. Såklart ni måste få pengar tillbaka om de inte planerar att ha nån ny show! Hoppas det går bra när du går dit.

  • LinnJes
    Blomman2010 skrev 2011-09-14 09:10:54 följande:
    Allihopa: Hoppas ni får en trevlig fika idag! Eller rättare sagt, det är klart ni får! Men jag hoppas verkligen på att nån vill träffas och fika nästa vecka! 
    Jag vill fika, men får se om jag orkar... Henrik ska åka bort hela nästa vecka så är lite nervös inför hur jag ska orka med allting. Onsdag kan jag inte i alla fall, för då kommer min mamma hit och hjälper mig.

    Eleonor och Velvet: Lägg gärna in er i BF-listan! (kopierar in den här under)

    Baby BebislistaBaby

    Frelin: BF 10/9 födsel 5/5 2505g 46 cm Jessie
    Flisan79: BF 4/9, födsel 29/8. 3780 g, 52 cm. Emilia
    Disa75: BF 27/9, födsel 30/8, 4465 g, 54 cm, Tilda
    lilla myggan: BF 26/8, födsel 31/8, 4040g, 55cm, Aston
    Blomman2010: BF 12/9, födsel 3/9, 2980 g, 49 cm, Solveig
    Nimah: BF 15/9, födsel 7/9, 2965g, 47 cm, Ebbe
    VeronicaNyberg: BF 3/9, födsel 7/9, 3410 g, 52 cm, Vincent
    SannaMac: BF 2/9, födsel 9/9, 4085 g, 54 cm, Adrian
  • LinnJes

    Hoppas ni hade/har det trevligt på fikan! Jag orkade inte riktigt komma idag... Känner mig trött fast jag fått sova ganska mycket inatt. Får ses en annan gång!

    Har i alla fall tagit tag i mig själv och skrivit om min förlossning, den som vill läsa kan göra det här: blogg.mama.nu/dexter/

Svar på tråden StockholmsMammor till SeptemberBarn