Inlägg från: Snoffsan |Visa alla inlägg
  • Snoffsan

    "Vippisar" se hit!

    Spännande! Jag är väldigt peppad och hoppas jag lyckas nå mitt mål under dessa två månader.

  • Snoffsan

    Jag började med fibertabletter när jag vaknad och tog sen en smoothie till frukost. Ett äpple blev mellanmål och sen en viktväktarlunch. Så tog jag en till smoothie till melons och en bar till middag. Ska ta soppa till middag sen för att det ska kännas bättre inför barnen. Vill inte att de ska se att jag bantar. Tur att de själva dricker näringsdrinkar för att gå upp i vikt så de kopplar snarare ihop mina shakes med det :) Tycker det har gått bra idag, men jag är lite småhungrig hela tiden. Får bli en morot senare, efter jag har gått 30 min på gångbandet. Jag ska åka till USA i slutet av oktober och förhoppningsvis få träffa min stora hollywoodcrush och då ska jag vara smal och snygg :) det är mitt mål. Och min belöning blir att jag får lite extra pengar att shoppa för om jag klarar mitt mål. Har ni andra laddat upp med några delmål eller motivationer?

  • Snoffsan

    Efter lite promenad ikväll så tog jag en morot och Drack vatten men efter att ha handskats med en väldig sjuk liten tjej och sen försökt slappna av gick det inte längre. Min mage kurrar så högt att jag troligen riskerar väcka grannarna. Fick lov att ta ett kvällsmål. Men jag tog en knäckebrödsskiva utan smör, med två skivor tunna skivor kalkon. Imorgon ska jag vara nogrannare med mellanmålen under dagen så hoppas jag att det blir bättre då. Tänker att man kanske måste stå ut några dagar så borde kroppen börja vänja sig med mindre mat va?

  • Snoffsan
    Forumvärd skrev 2011-09-06 12:16:26 följande:
    Har ni sett vad som finns i er presentation?
    Om ni väljer "redigera medlemspresentationen" så kan ni lägga in nuvarande vikt med jämna mellanrum.
    Sedan räknas detta ner hela tiden och ni kan enkelt följa er viktnedgång.
    Vad ni väger syns inte för andra medlemmar. Det som däremot syns är antal kilon ni har gått ner och alla medlemmars totala viktnedgång redovisas på presentationen
    Kul! Nu är det gjort. Jag räknade bort min tidigare viktnedgång. Det är från och med igår som räknas nu. Ska verkligen försöka gå ner 8 kilo, men minst måste jag ner 6.
  • Snoffsan

    Det går fortfarande bra med ätandet. Har bara två problem. Jag klarar dagen bra, men jag är väldigt hungrig på kvällarna. Jag har ju valt att äta lunch för att klara mina långa dagar på jobbet. Men kanske ska börja fundera på att äta middag istället. Har bara så svårt att hitta på nåt nyttigt då. Mina barn behöver ju extra fet mat och det är jobbigt att laga olika maträtter varje kväll. Men jag får fundera lite. Sen så är jag otroligt svullen i magen. Nån mer som har de problemen? Min mage är verkligen som en ballong. Är det vanligt med det här? Nån som har nåt bra tips som kan avhjälpa det?

  • Snoffsan

    För mig så tuffar allt på helt ok. I veckan åt jag ju lunch, men i går och idag har jag ätit middag istället. Vi har alltid fredags och lördagsmys med familjen så jag ville verkligen äta så och det har gått bra. Är faktiskt inte så jättehungrig längre. Och det som är bäst är att jag inte är så sugen på godis! En vecka utan godis som annar ät min stora last, känns väldigt bra. Har dock inte velat väga mig innan måndag så jag vet inte än hur det går. Hoppas på minus 2 i alla fall. Det blir jag väldigt glad över eftersom jag inte kört kickstart.

  • Snoffsan

    -1,7 stod det på min våg imorse. Hade önskat lite mer men är nöjd eftersom jag inte kört kickstart. Nu är det 4 kilo kvar till normalvikt, dvs under BMI 25, 6 kilo kvar till mitt mål och 8 till drömmålet. Hejja oss som klarat första veckan!

  • Snoffsan

    Går det förresten bara att skriva in hela kilon på presentationen? Står ju bara att jag gått ner 1 kilo för jag kan inte skriva annat än heltal :(

  • Snoffsan

    Jag har haft några sjuka dagar på jobbet så jag har inte orkat in här alls. Sköter dieten i alla fall och det går bra. Vikten går neråt även om det går väldigt sakta. Men det börjar närma sig min röda vecka och då brukar jag alltid gå upp 1-2 kilo så jag tar det som nåt positivt att jag står still.

    Fick hem potatis och purjosoppa i mitt andra paket, men jag tyckte de smakade hemskt. Jag har verkligen gillat allt annat, men jag fick inte i mig de alls.

    Hur ofta beställer ni andra paket? Det känns som att allt tar slut så fort. Jag fick lov att gå och köpa lite grejer själv i helgen eftersom allt hann ta slut innan andra lådan kom.

    Är det ungefär en veckas förbrukning i varje paket eller? Eller hur ofta är det tänkt att man ska beställa?

    Ja hur beställer ni andra helt enkelt.?

  • Snoffsan

    Jag vägde mig imorse och det har gått lite segt men jag är ändå jättenöjd med -2,6 hittills! Tycker som sagt att det går lite sakta med nedgången, men det är är ju inte lika mycket att ta av som när jag började innan det här så jag antar att det är därför det går lite långsammare. Är i alla fall riktigt nöjd över att jag kämpar så bra. Har inte fuskat nåt, men på lördag ska jag på en fest så då tänker jag unna mig lite gott. En dag i månaden måste man kunna unna sig lite va? Får träna lite extra hårt denna vecka. Ska börja gå långpromenader. Tycker det är tråkigt, men jag tänkte köpa en ny ljudbok och ladda på ipoden så blir det lite mer spännande!

Svar på tråden "Vippisar" se hit!