Inlägg från: anouk86 |Visa alla inlägg
  • anouk86

    "Vippisar" se hit!

    Men NU är jag vilse. Var är det tänkt vi ska hålla till? haha... Jag e med i tråden för start den 5e. Stämmer inte det?;)

    Imorse när jag ställde mig på vågen visade den ytterligare -0.9kg! Totalt 2.9kg på två dagar och SJU CM i midjan! Känns helst sanslöst peppande även om jag förstår att mkt är vätska...

    Imorse var det dock motigt då jag kände mig hängig och orkeslös, men det har ordnat upp sig nu igen:) Shoklad- och jordgubbsshake har jag hunnit med idag. :)

  • anouk86
    Forumvärd skrev 2011-09-07 13:46:09 följande:
    Det är många trådar nu
    Jo det går suveränt att vara med i den tråden också.
    Vi har gjort några olika alternativ där ni kan diskutera och är det så att ni själva vill starta en tråd kring något ni funderar på så går även det bra!

    Härligt att det går bra anouk!!
    Snyggt jobbat!
    Tredje dagen brukar vara den dag som upplevs som jobbigast och har man tagit sig förbi den så brukar det rulla på sedan.
    Aha... Så man har en tredjedagarsgråt även med Allévo? haha... Makes sense faktiskt. Är väl samma när man slutar röka. Då gäller det att kämpa i lite uppförsbacke idag då. Men det grejar vi!!!
  • anouk86

    Jag är också svullen under dagen och "gasig"... Men det kan säkert bero på att man skakar ner en massa luft i shakarna, tror ni inte? Det lägger nog sig...


     


    På morgonen e man smal iaf:D
    -0,8 i morse igen. -3cm till. :D:D

  • anouk86

    Jag har börjat märka av dålig andedräkt nu... har ni också det? Försöker dricka mkt o äta tuggummi imellanåt...

  • anouk86
    Pluffsan skrev 2011-09-08 10:12:40 följande:
    Ja jag var också ett vrak då.. :)

    Jag tror att jag ska testa det i helgen i alla fall när jag ska jobba. Annars kör jag på med drinkarna tills dess. Kanske att jag äter ett ägg. Gjorde det igårkväll. Tror aldrig att ett ägg varit så gott som då! :)
    haha eller huur?! :) Bara att få tugga. Nästan varmt! Igår köpte jag faktiskt själv ett pkt soppor... tänkte testa nu på lunchen. Är såå sugen på ngt varmt i magen.
    Men har hört att soppan inte smakar så hiimla gott. haha Nån som testat?
  • anouk86
    Forumvärd skrev 2011-09-08 11:36:24 följande:
    Jag gillade purjolökssoppan!
    Lade i lite extra purjo och det gav tuggmotstånd och smakade bra
    aah! tack för tipset!:D
  • anouk86

    Nu har första synden kommit.

    Jag har ätit. Sallad. En halv. =/ Grönsallad med vattenmelon och chevréost... Hur farligt är detta? bläää- kunde inte hålla mig var så sjukt hungrig på lunchen. [inte tagit fibertabletterna] och kunde inte motstå. Jag struntade dock i dressingen och nötterna. Så lite grönsallad, ost och vattenmelon.

  • anouk86

    men känns jättekonstigt i magen... tjockt liksom. mätt? haha. var ju trots allt ngr dagar sedan man var det. Usch det var inte v'ärt det:(

  • anouk86
    Forumvärd skrev 2011-09-08 14:38:03 följande:
    Jag säger som Pluffsan.
    En sallad är bättre än en massa kakor och annat snaskigt.
    Och vet du- det är ingen fara.
    Sallad är bra val!
    Det man ska se upp med är dressing och välja "smala" alternativ att lägga i salladen.
    Går du helt på KS nu?
    Ja jag tyckte ju det, men låg precis på BMI 28,3 när jag började.. Nu har jag iofs 27,3 så "behöver" väl inte det i den månen. Men vill ju klart ha bästa resultat speciellt såhär i början. Men hade nog ändå tänkt köra en vecka bara och därefter lägga till just lunch.

    Fast där har jag också en fråga tills sen när man börjar äta igen; Som jag förstår det ska man föröka äta mat med lågt Gi- men man ska ändå följa tallriksmodellen? Är det inte "bättre" att skippa kolhydraterna då?
  • anouk86

    Fan imorse när jag ställde mig på vågen stod den still från gårdagen. Egentligen gör ju inte det ngt eftersom jag iaf inte gått upp, men är det verkligen så enkelt? jag åt- därför går jag inte ner?:( Suck...

    Stenhårt idag igen dock. Provade purjosoppan igår- var helt ok till min lättnad!:D

Svar på tråden "Vippisar" se hit!