• JeSuisMoi

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej!

    Igår tog jag ett CB early med morgonurin (ÄL+10). Tänkte snabbt först att "jaja negativt som vanligt" men sen såg jag ett svaaaaagt svagt streck. Det har aldrig tidigare hänt i mitt liv. Och då brukar jag ändå redigera bilder varje gång för att försöka upptäcka något jag inte ser med blotta ögat. Men nu var det som sagt ett svagt svagt streck. Det blev liiite starkare några timmar senare. 

    Jag har redigerat bilderna något för att det var hopplöst att fånga på bild. Är detta spök eller kan det vara riktigt streck men ännu för lågt hCG?

  • JeSuisMoi
    Hoppas96 skrev 2019-11-11 17:03:45 följande:

    Jag skulle tolka det som negativt.. Jag fick 2st betydligt tydligare tidigt innan bim, sen kom mensen ändå precis när den skulle. Jag tror de testerna är lite luriga..


    Ja det kan nog betyda vad som helst. Så lurigt när man aldrig fått minsta antydan till streck. Jag som tog testet igår för att avskriva tankarna om graviditet den här månaden men man får då aldrig vara ifred haha. Tack för att du kollade!
  • JeSuisMoi
    Nady skrev 2019-11-11 18:05:05 följande:

    Ska det bli ett streck eller ett plus? För jag kan ana ett streck :)


    Det ska bara bli ett streck. Kul att du ser :) hoppas ju såklart på det bästa men det känns ändå ytterst osannolikt haha. Tack för att du kollade!
  • JeSuisMoi
    Hoppas96 skrev 2019-11-11 17:03:45 följande:

    Jag skulle tolka det som negativt.. Jag fick 2st betydligt tydligare tidigt innan bim, sen kom mensen ändå precis när den skulle. Jag tror de testerna är lite luriga..


    Eh haha nevermind tog precis ett test med ett plus, eftermiddagsurin! Så det var positivt i mitt fall!

  • JeSuisMoi
    MissJibs skrev 2019-11-12 07:18:16 följande:

    Neg va?

    Tycker mig se ngt svagt men jag kanske bara fått streck ögon :P


    Ser inget tyvärr :/ tog ett likadant igår em nu imorse och de ser ut såhär. Nedre idag. Är på ÄL+12 idag.

  • JeSuisMoi
    MissJibs skrev 2019-11-12 07:27:21 följande:
    Åh grattis :)

    Ja, jag får nog vänta några dagar.
    Tack!! Hoppas det dyker upp ett streck där snart :) jag tog CB early på ÄL+10 och det kom bara ett väääääldigt svagt streck. Sen dagen efter starkare med CB snabb detektion :) Lycka till!
  • JeSuisMoi
    Burken90 skrev 2019-11-12 20:27:37 följande:

    Kan man se ett streck eller är det jag som inbillar mig ? Eller är det helt blankt ! ????


    Sådär såg mitt ut i söndags, plussade med CB snabb detektion igår och imorse! :) hoppas samma för dig. Hur många dagar sen ägglossning? Jag fick sådär på ÄL+10
  • JeSuisMoi

    Fick positivt förra månaden (gravid), slutade i tidigt missfall. Idag är jag på ÄL+11 och har på morgonen tagit ett CB early. Det är ett svagt streck. Väldigt svagt för att fånga på bild och antagligen ännu mer osannolikt att det skulle synas här med den dåliga kvaliteten. Jag tror att denna kan vara en kemisk, så det borde vara starkare nu? Fick ett liknande test på ÄL+10 förra månaden (det kanske var liiiite svagare än detta) och då var jag gravid. Vad har ni för erfarenheter av CB early, någon som fått negativt (eller sjukt svagt) ÄL+11 som sedan blivit starkare? Vet att folk snackar om spökstreck på dessa men jag har aldrig fått det. Den enda gången (innan denna) jag har fått ens en antydan till streck har jag varit gravid.

  • JeSuisMoi

    Jag ser. Hur långt efter ägglossning är du? Mitt CB early ser likadant ut, fast lite svagare kanske. Jag är på ÄL+11 och tror det är för svagt.. 


    Regina02 skrev 2019-12-14 16:45:04 följande:


    Skulle va så tacksam om någon ville kolla på dessa

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester