• Stinis83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Zia, jag ser tyvärr inget, men jag tittar via mobilen och bilden är rätt liten. Ta ett nytt om några dagar :) När har du BIM?

  • Stinis83

    Vill bara skicka en stor kram till alla er som fått mf den senaste tiden... Ni är alldeles för många! Jag håller tummarna så hårt jag kan för en massa fina plus som stannar hos er alla som kämpar :)

  • Stinis83

    Bebisvagga, skyll inte på dig själv, klart det inte är ditt fel. Det är vanligt att det tar ett tag för kroppen att komma igång som den ska efter en sån operation. Du ska se att det blir er tur! Bra att de tar en massa prover på dig för att se om det är nåt viktigt som saknas.

    Vad hade alternativet varit om du INTE hade gjort operationen? Det är ju en rätt stor grej man inte gör helt lättvindigt och utan starka skäl. Så det är inte ditt eller operationens fel. Jag hoppas verkligen att det är en liten bebis i magen snart igen :) Kram!

  • Stinis83

    Du ser Bebisvagga, hade du inte gjort operationen så hade du kanske inte varit i livet, och då hade Gabriel inte haft nån mamma. Det kommer, se till att läka på alla sätt och vis först! :)

  • Stinis83

    Gummsan, det går tyvärr inte att lägga in bilder via iPhone, det suger. Men usch, hoppas att det inte är blindtarmen! :(

  • Stinis83

    Vilken gullig gubbe du har Slemtorsk :) Jag är så ledsen att det inte tog sig för er den här gången :( Jag har ju följt dig ett tag här nu även om jag inte skriver lika ofta längre. Men tänk dig glädjen härinne när du väl plussar! Nästan så vi måste dra ihop alla till en fest ;)

  • Stinis83

    Carmat, jag har inte sett nåt på dina test hittills, men nu skymtar jag faktiskt något ;) Ska bli spännande att se hur det ser ut om några dagar!

    Ebba08, jag tycker att jag skymtar nåt på ditt test också ;)

  • Stinis83

    V79, prova att inte kissa så länge på testerna, kissa så länge som det står att man ska göra så ska du se att det går bättre. Är du förbi BIM nu så borde det inte ha någon betydelse att du dricker mycket, men det är min gissning. Jag fick ett jättestarkt plus på BIM+1 efter att ha druckit en del vatten och kissat bara 1 timme innan :) Håller tummarna!

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester