• Skrutt 83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej tjejer!

    Här är en tråd för alla oss som behöver hjälp att analysera svaga och tvivelaktiga graviditetstest samt för oss som tycker om att analysera andras! En tråd som kan hjälpa till med ett par extra ögon när man behöver det som mest, för barnlängtan och ett antal försök i bagaget kan ju göra att man ser streck som inte ens finns för att man så gärna vill att det ska vara där!

    Så släng in bilder på era test så hjälps vi åt att analysera och hoppas!


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-01-26 10:03
    Här är en länk till BIM-listan:
    www.familjeliv.se/Forum-1-5/m63199969.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-05-08 09:21
    Länk till "plustråden":

    www.familjeliv.se/Forum-2-14/m64471095.html
  • Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester
  • Aqq1
    Min älskade dotter skrev 2015-05-12 20:22:27 följande:
    Kungsbacka? Varberg? Där finns iaf privat gyn.
    Ja ska googla lite mer så får jag ringa runt o fråga sen
  • Pala

    hej! någon som ser?? båda testen från idag... bim-6 jättetidigt jag vet 

  • Louise_88
    FruGru skrev 2015-05-12 18:26:11 följande:

    Idag fick jag tid hos min MVC. Då jag den 17-19 april hade en mens. 18 april fick jag positivt. Samma dag fick jag en kraftig blödning och den 20 april visar testen negativa. Jag tolkar detta som ett tidigt missfall. Fram till den 7 maj visar testen negativt. Den 27 april har jag en ont på vänster sida och får positivt utslag på ägglossningstest. Den 7 maj får jag återigen positivt 1-2 veckor på digitalt. 11 maj får jag Gravid 2-3 veckor på det digitala.

    Läkaren misstänker tydligen utomkvedshavandeskap. Fanns en vätska bakom livmodern. Det är för tidigt att upptäcka en graviditet med ultraljud iom att jag vet att jag bara är i vecka 4+0.

    Fick ändå remiss till KK. Så imorgon åker jag in där. Vet dock att de inte kommer se något. Ta blodprov imorgon och sen nytt på fredag o tid för nytt vul om en vecka.

    Jag vet att jag är gravid. Jag tror inte jag har utomkvedshavandeskap men samtidigt är ju läkaren experten.

    Har någon haft ett utomkveds där testen först visar positivt o sen negativt o sen plötsligt positivt igen och där hormonerna klart ökar enligt graviditetstesten?

    Vad tror ni?


    Varför misstänker dom utomkveds? Jag blev inlagd när dom misstänkte de- men då hade jag jävulska kramper i underlivet. Men du verkar ju må bra?
  • FruGru
    Louise_88 skrev 2015-05-12 21:27:32 följande:

    Varför misstänker dom utomkveds? Jag blev inlagd när dom misstänkte de- men då hade jag jävulska kramper i underlivet. Men du verkar ju må bra?


    Jag har ingen aning..

    Tror det är för att enl senaste mens borde jag vara i vecka 7ish. Men jag vet att jag är i typ vecka 4+0. Hon såg ju inget på ul idag o jag har lite stickningar på ena sidan. Men inget ont..:/
  • FruGru
    GlitterLina skrev 2015-05-12 20:29:38 följande:

    Jag hade utomkved i slutet av feb. Men testerna visade bara posetivt hela vägen. Blev akutopererad :( de tog bort högra äggledarn!


    Ja det är det som jag inte förstår. För om man har utomkvedshavandeskap borde ju testerna visa positivt hela tiden. Är det inte mer troligt att jag fick tidigt missfall och är gravid på nytt?
  • cattis83

    Gjorde ett test nu på morgonen. Jag behöver er goda kunskap om att tolka detta test. När jag väntat mina andra barn har det varit ett självklart plus men nu vet jag inte. Det e ett preg test från Apoteket.

  • FruGru
    cattis83 skrev 2015-05-13 06:18:40 följande:

    Gjorde ett test nu på morgonen. Jag behöver er goda kunskap om att tolka detta test. När jag väntat mina andra barn har det varit ett självklart plus men nu vet jag inte. Det e ett preg test från Apoteket.


    Tycker det ser ut som ett plus. Vilken dag är du på?
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester