• Skrutt 83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej tjejer!

    Här är en tråd för alla oss som behöver hjälp att analysera svaga och tvivelaktiga graviditetstest samt för oss som tycker om att analysera andras! En tråd som kan hjälpa till med ett par extra ögon när man behöver det som mest, för barnlängtan och ett antal försök i bagaget kan ju göra att man ser streck som inte ens finns för att man så gärna vill att det ska vara där!

    Så släng in bilder på era test så hjälps vi åt att analysera och hoppas!


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-01-26 10:03
    Här är en länk till BIM-listan:
    www.familjeliv.se/Forum-1-5/m63199969.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-05-08 09:21
    Länk till "plustråden":

    www.familjeliv.se/Forum-2-14/m64471095.html
  • Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester
  • smulis85

    Hej!
    Lite förvirrad här då jag fick detta test på bilden igår väldigt svagt såg de ut som, ett apotekets egna test. Testade idag med rfsu och var helt blankt är på äl+11 idag. Är detta ett sånt där spök som alla pratar om här inne??? 

  • smulis85
    Munken92 skrev 2019-12-15 20:42:08 följande:


    Ny bild lite tydligare med rfsu test / hoppfull
    Skulle nog kunna säga grattis till dig!! :) tycker de är ganska tydligt.
  • Johanna1986
    2pågar skrev 2019-12-15 23:20:04 följande:

    Det stegrar trots svag blödning ????

    Killens fråga erbjöd sej att betala för abort osv .... stå för kostnader ...

    Han vill inte ;(

    Ska jag som lyssna på honom eller lyssna till mej själv ;((((


    Oavsett vad ni gör här blir detta en tuff prövning. En abort mot din vilja kan skapa stora konsekvenser för hur du ser på erat förhållande. Om han inte ville ha barn. Varför skyddade han inte sig med kondom? (Har ni använt annat skydd?) gör du du inte abort sänkan din kille känna sig sviken att inte få ta del av beslutet MEN beslutet e ditt! Och efter allt jag varit med om så hade jag aldrig plockat bort ett barn jag ville behålla! De gör för ont att förlora! Hoppas detta kan hjälpa dig! Men än behöver ni inte fatta något beslut. Pratat Å åter prata om de. Säg även att många som känner som du och vill behålla ångrar de djupt efter och många försöker därför aktivt skaffa barn efter en abort.
  • Hejida1989


    Bild 1 igår och bild 2 idag. Har fått bruna flytningar sen i förrgår men testet visat stegring. Tror ni jag behöver vara orolig?
  • Hejida1989
    Hejida1989 skrev 2019-12-16 08:51:04 följande:

    Bild 1 igår och bild 2 idag. Har fått bruna flytningar sen i förrgår men testet visat stegring. Tror ni jag behöver vara orolig?


    Tvärt om!! Haha bild 1 idag och bild 2 igår! Är på bim-4 idag
  • MissJibs
    Hejida1989 skrev 2019-12-16 08:51:04 följande:

    Bild 1 igår och bild 2 idag. Har fått bruna flytningar sen i förrgår men testet visat stegring. Tror ni jag behöver vara orolig?


    Väldigt vanligt att man kan få lite såna flytningar vid bim när man e gravid. Hade så varje månad under 3 månaders tid när jag vänta sista barnet.

    Men avvakta o ta nytt test om ngn dag.
  • Burken90


    Ser ni nån svaag plus ? Kan tillägga att jag har haft blödning i 3 dagar med röd/brun/rosa, och yr har jag vart o är det fortfarande, har jääättw ont i magen som att nån drar i där inne, o idag mådde jag illa vid lunchen, nån som känner igen symtomen ? Kan tillägga att jag har testat med Clearblues early test . Hjälp snälla ! Alla svar mottages
  • plommon82

    Fick ett svagt sträck för en vecka sedan(Predictor Early), därefter 2 helt blanka (en Predictor Early och en Clearblue testa tidigt) och 1 där man kunde ana något (Clearblue testa tidigt) under veckans gång. Mensen lyser med sin frånvaro, borde ha kommit för 3 dagar sen eller senast idag. Symptom som kommer och går. Ett test igår som var svagt positivt (Instalert). Idag kanske kan skymta en svag skugga på Predictor Early. Endast Instalert utfört med morgonurin. 

    Vet inte vad jag ska tro längre.... Hade varit fantastiskt med ett + till jul men får nog ge upp det hoppet denna gång. 

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester