Inlägg från: Närsomhelstnu |Visa alla inlägg
  • Närsomhelstnu

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Test som man kan anan nått på.... Kanske iaf. Har endast en sticka kvar och ett clearblue. Sen får det vara köpstopp ett tag hehe

  • Närsomhelstnu
    Ungmensäker skrev 2019-06-18 20:55:11 följande:

    Okej spännande.. alltså varför kunde inte testen komma idag? Haha är ju så sugen på att typ köpa ett imorgon. Men har bara världens minsta Ica här där man måste FRÅGA i kassan efter ett gravtest. Och tönt som jag är så är jag lite för feg för det. Särskilt med en 1åring på höften (inte ens 1, blir det nästa vecka)


    Jag hade inte heller vågat, vi har också ett pytte Ica..
  • Närsomhelstnu

    Så, nu har jag inga tester kvar, ser inget särskilt. Så nu får jag vänta en vecka eller två tills det blir något mer testande. Kan ju inte låta bli när det finns hemma hehe

  • Närsomhelstnu
    Lily89 skrev 2019-06-19 00:55:51 följande:

    Hej alla.

    Hade behövt några extra ögon, tog detta clearblue iförrgårkväll eftersom mensen saknas, brukar få den på dag 26-28 och va på dag 29 när detta test togs. Tolkade det som väldigt svagt positivt men anledningen till att jag är osäker är för att jag tog ett digitalt i gårkväll men fick "inte gravid". Är nu på dag 30 och ingen mens än.


    Ta ett nytt på morgonen och se vad skillnaden är, om det syns mer.
  • Närsomhelstnu
    Galvavy86 skrev 2019-06-19 07:09:32 följande:

    Hej!! Nån som vill hjälpa mig tolka detta.. jag tolkar det som spök..


    Jag ser också ett treck, men vet inte med färgen,svårt i det ljuset.
  • Närsomhelstnu
    Ungmensäker skrev 2019-06-19 13:01:39 följande:

    Jag står inte ut här hemma haha.. verkar inte som att testen kommer idag heller.. ska in till stan idag så tänkte svänga förbi apoteket och köpa ett test där. Men då kan jag inte testa förrän seeent ikväll. Bad sambon köpa ett test här i ?byn? men han är lika feg som jag haha... hur har det gått för er andra? Blivit starkare test?


    Ibland bara måste man våga, hejja dej!

    Jobbigt att vänte hehe.

    Jag tested slut allt igår kväll så jag kan sluta testa. Tog ju ut spiralen 3/6, så BIM är tidigast till helgen, om jag hade äl första veckan jag tog ut den. Men vi får se. Väntar på mensen snnsrs då man verkligen kommer igång och vet.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester