Inlägg från: Närsomhelstnu |Visa alla inlägg
  • Närsomhelstnu

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Ungmensäker skrev 2019-06-19 13:21:15 följande:

    Är det första graviditeten ni försöker till?


    Nej, jag har redan två barn. De är 8 och 10. Men det är första med den ammmen jag lever med idag :)
  • Närsomhelstnu
    lilagrodautanben skrev 2019-06-19 19:27:57 följande:

    Mina tester blir svagare och svagare som dom flesta månader så nu tänker jag koppla bort att leva som gravid när jag inte är det och äta och dricka gott med fina vänner på en camping över midsommar! Så less på detta men ser fram emot helgen <3

    Önskar er andra lycka till!


    Tycker jag du gör helt rätt i, om ändå testen blir svagare :)
  • Närsomhelstnu
    Lily89 skrev 2019-06-19 19:55:19 följande:

    Vaknade med svag mensvärk idag och lite blod vid toabesök, på dag 30. 2-4 dagar försenad "mens" så antar detta var en kemisk graviditet då strecket ändå blev så pass synligt att jag inte behövde titta nära eller vinkla på testet. Tråkigt men tack för ditt svar iallafall.


    Åh fy va trist :(
  • Närsomhelstnu

    Tazzme, svårt att se, så skuggig bild.

    Idisslaren, ser också på den nedre bilden. Är du säker på bim? Tänkte tom det varit annorlunda denna månaden så kanske du har bim senare.

  • Närsomhelstnu

    Hur upplever ni att testerna från graviditetskollen funkar? Och nej jag kunde inte låta bli.... I don't have the strength... Denna bild tagen inom de 5 minuters gränsen de har.



    Råkade lite ta ett cb också...

  • Närsomhelstnu
    LinaLinus skrev 2019-06-20 15:59:47 följande:

    Hej! Har ett gäng barn sedan innan och alltid fått tydligt plus på sticka.. har gjort test nu i tre dagar de första två med vanloga test och idag kom testa tidigt i brevlådan då jag anat svaga streck på de andra men inget som fastnar på kort.... tog nu i em och de kom direkt då tog jag kortet sedan avtog de verka de som, kan se de men inte kameran längre tydligen .... vad menas med detta? Tillägger att jag haft en mens sedan förlossning och stämmer min normala cykel e jag 4 dagar sen. Jag har 2 av mina grav symtom. Men steckeg borde vara starkare? Sen har vi haft sex 2 gånger efter mensen ???????? ... Vi vill inte ha fler barn


    Där är ju onekligen ett synligt streck, det kan ju blekna lite när det torkar. Det kan vara svårt att få med det på bild ofta tycker jag. Bilder blir inte alltid rättvisa. Tycker du kan teste imorgon igen med morgonurin för att vara säker?
  • Närsomhelstnu
    LinaLinus skrev 2019-06-20 16:13:03 följande:

    Visst är det!? Får ta i morgon med morgon urin har ju ett testa tidigt kvar... blir lite nojig och även fundersam när det blir att de bleknar av liksom


    Förstår det, vissa tester är konstiga. Köpte hem från graviditetskollen och där blev hela stickan rosa och sedan såg man ett streck som försvann. Kan knappt se skuggan av det nu. Tog ett cb där jag kan se ett supersvagt blått streck, men får typ inte med det på bild. Men det är inte svårt att se irl. Men är säkert spök det med.

  • Närsomhelstnu
    Johanna1986 skrev 2019-06-20 16:41:49 följande:

    Detta test e negativt för mig. Men man kan dock se vart de andra strecket ska sitta. Så de kan va de du menar eller?


    Men graviditetskollens menar jag det ja. Har aldrig använt de innan. Vet inte hur bra eller pålitliga Tog ett cb samtidigt där jag I verkligheten kan se något väldigt svagt men kan inte riktigt få med det på bild. Men när det är så svagt kan det säkert vara bara spök.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester