• Marlean

    Julpaket 2011! Tänd en stjärna av hopp för någon i jul!

    Tigg i affären det brukar alltid gå. Vi har en affär här som ställer dem utanför kassorna, man betalar en slant som går till affärens fadderbarn och tar en (eller flera om det finns) med sig hem.

  • Marlean

    Grodan skutt: Du kan ju ge det som tips! Det brukar ju alltid finnas folk som tar dem om det finns plats för dem någonstans, man behöver ju alltid några när man ska flytta tex.

  • Marlean

    Hennapenna Vad härligt att ni fått barnen engagerade! Är bra tycker jag att de får lära sig medmänsklighet och att hjälpa andra på ett tidigt stadium. =)

  • Marlean

    Då har äntligen hjulen börjat lite här. Har fixat banankartong, cornflakes, ananas på burk, vita bönor, ravioli, skinka, ris, och kex. Hur går det för er andra?

  • Marlean

    Syster78 Låter väl som en bra idè. Kolla annars om du kanske inte har vägen förbi ett upplockningsställe någon gång. Annars kanske du kan köpa ett paket?

  • Marlean

    Hej Jezca och välkommen till tråden! Jag tycker nog det vore bra om du skickar barnsakerna till ett barnhem och bara några mindre saker till en barnfamilj för paketen ska mest vara fulla av mat, allt annat är "övrigt". Men barnhem har ju i vissa fall väldigt unga barn så fyll gärna en låda och skicka den till ett barnhem. Och som det står i trådstarten har du en talong du skriver ut och fyller i. På den kryssar du i vart paketet ska gå.

  • Marlean

    Kom på att vi ju måste hålla koll på hur många vi blir i år med! Fyll i och utöka listan med ditt namn.

    Jag lovar att skicka MINST ett paket till Hoppets stjärna innan 25 November och kommer på så sätt sprida julglädjen till andra i jul.

    1. Marlean
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
          

  • Marlean

    Jag lovar att skicka MINST ett paket till Hoppets stjärna innan 25     November och kommer på så sätt sprida julglädjen till andra i jul.
    1. Marlean
    2. Calleigh
    3.GrodanSkrutt
    4.Jezca
    5.esther56
    6. Zorba80
    7. Naoko
    8. Almendra
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.

    Så Almendra jag lade till dig. Hoppas du får iväg paketet i år i alla fall. Alla goda tankar i världen kan slås av en god handling. ;) Lycka till!    
          

Svar på tråden Julpaket 2011! Tänd en stjärna av hopp för någon i jul!