• myran6801

    45 år och planerar IVF

    Oj oj jag har just haft världens snabbaste telefonsamtal med Svend på CFC. Han sa att jag skulle göra Crash  IVF nästa gång för att få fram fler ägg. Jag undrar om han ens vet att jag är 43 år och om han hann läsa min bakgrund eller om det bara var dagens tips.......Sen undrade han vilken samarbetsgyn jag har för Crash är lite krångligare än vanlig IVF. Men vad har man för val, det är väl bara att köra på antar jag. Men jag och min man har bestämt att vi paralellt skall anmäla oss till ÄD i Finland.

    Kram vänner

  • myran6801
    Lully Hill skrev 2011-11-15 19:20:54 följande:
    Åh vad spännande! Ny metod och beslut om ÄD! Här händer det grejer! Toppen!
    Crash IVF skall funka bättre för dem med kortare cykler! Jag tror inte åldern spelar någon roll annat än för priset. Eftersom CFC har rabatt på metoden men bara upp till 38 år.
    Visst bor du i Stockholm? I så fall har du gynekologen Monica Svanborg i Solna som är CFCs samarbetsläkare. Men jag tror du bör kontakta henne innan IVFen så hon är med från början. Jag ringde henne vid ett tillfälle mitt i IVFen och då var hon inte så pigg på att ta emot mig.
    Kram 
    Hej! Jepp jag bor i Stockholm så jag skall absolut kontakta CFCs samarbetsgyn, men heter hon inte Eva Svanborg i Solna? Det är nog som du säger att de vill inte ta hand om en mitt i utan vill vara med fr början och det känns som extra viktigt också när det är en helt ny metod för mig del.

    Kram
  • myran6801
    Lully Hill skrev 2011-11-16 17:50:04 följande:
    Ps. Tänk om du blir trebarnmamma i sommar! :)
    Åh du fick väl tillbaka två???!!! Tvillingmamma???? kram kramGlad
  • myran6801

    Kalimero, jag kontaktade "vår" gyn idag men de har stängt fr 16 dec till 4 mars (!!!). Så där kan man inte få hjälp med VUL på länge. Tur att jag kollade i god tid.

  • myran6801
    callimero skrev 2011-11-16 19:24:31 följande:
    Näe, det var det värsta! Hoppas hon i Solna inte har samma semestervanor.
    Med tanke på vad vi betalar för ett VUL gjort på 5 minuter så förstår man att de kan ta långsemester Flört
  • myran6801

    Fick mail fr Svend med instruktioner om Crash Ivf. Ska börja med injektioner av cetrotide 3mg på dag 18, på cd 2 börjar man med 300 ie FSH och sedan på vul efter 6 dgr o då ska folliklarna vara 12-14 mm o man ska börja med Orgalutran tills det är dags för ovitrelle.

    Alltså den korta metoden med en skjuts av Cetrotide först.

    Spännande!

  • myran6801

    Åh vad trött jag blir! Pratade just med CFCs samarbetsgyn i Solna och de har stängt fr 22 dec till 5 januari vilket innebär att vi inte kan göra ngt IVF förrän i januari. Blir så jäkla stressad av att tiden bara går och går och jag blir bara äldre och äldre. Så typiskt, CFC har öppet hela julen med det går inte att få tid för VUL härhemma. Är det inte den ena så är det andra, inget får gå lätt . Har iallafall beställt tid den 15 december för att träffa gynläkaren och gå igenom nästa försök.

Svar på tråden 45 år och planerar IVF