• myran6801

    45 år och planerar IVF

    callimero skrev 2011-12-04 09:50:25 följande:
    Testade negativt imorse. Känns oerhört jobbigt nu när jag fick hopp. Tack för allt stöd och tummar.
    Nej nej vad ledsen jag blir Gråter Är du helt säker. Hade ju hoppats så för dig vännen. En stor stor kram
  • myran6801
    Lully Hill skrev 2011-12-04 11:37:19 följande:
    Myran, Pred är värt ett försök tycker jag! Jag har läst i tråden om ÄD att flera har gjort många ÄDförsök och där tillslut lyckat efter att ha fått Pred utskrivet av sin utländska ÄD-klinik. (CFC ordinerar det också.)
    Troligen har de alltså haft någon form av lätt immunproblematik som inte upptäckts innan.
    Prata med CFC men ta 10-15 mg Pred från CD1 i så fall. Bör ätas till v 12 om man lyckas.  CFC ordinerar från ET men det är inte riktigt rätt om man ska tro de riktiga immun doktorerna som jobbar med fertilitet. Kroppen skall vara förberedd INNAN embryot kommer in i kroppen. Alltså måste pred tas en tid innan. 
    Verkar vettigt att ta Pred direkt från CD1. Tror du det är ok att kombinera med Crash IVF och är det ok att ta när man tar Levaxin? Vad ska man säga till CFC och samarbetsgyn för skäl till att man vill testa Pred?
  • myran6801

    Ok då ska jag ta det med båda i så kan ni ju hjälpa till med doser! Tur man har er kloka o erfarna medsystrar.

    Måste bara berätta, kom just hem fr middag hos vänner vars minsta dotter som är tre år under middagen kom till mig med ett paket. Ska jag få paket sa jag o hon bara nickade o la huvudet på sned. Öppna sa hon sen o det gjorde jag o blev nästan lite tårögd. Hon hade slagit in sin babydocka. Barn är sååå kloka När vi skulle gå kom hon springande med dockan o ville att vi skulle ta med den hem. Hoppas det var ett tecken på att vi snart ska få vårt efterlängtade barn. Kram

  • myran6801

    Snart lycklig, åh vad känner igen mig i det du skriver om kliniken, att tjata tills sig fler försök och allt fokus på åldern. Usch och fy vad jobbigt.

    Vad bra att du pratat med CFC. Tror de är rätt vana med långa journaler att läsa igenom för de har ju redan fått från några av oss här i tråden. Jag hade också jätte svårt att förstå danskan så jag skickar alltid ett mail för att bekräfta att jag fattat rätt. Jag tror Gyn i Solna skriver det som CFC ordinerar. Jag har bokat tid hos henne nästa vecka.

  • myran6801
    Snart lycklig skrev 2011-12-12 13:31:06 följande:
    Jag frågade CFC om vilka samarbetsgyn/mottagningar de arbetar med i Sthlm och fick då besked om två st. Den ena är E. S. i Solna och den andra är C. J. Är det någon som har erfarenhet av dessa? Skriver de t.ex. ut Prednisolon?

    Jag vet att du Myran ska till Solna i veckan, så du kanske kan återkoppla lite sedan.
    Stämmer att jag skall till E.S. i Solna i slutet av denna vecka och givetvis så rapporterar jag efteråt. Vem är C.J för dem har jag inte hört talas om? Om du skall till E.S. kan det vara idé att boka en tid redan nu och om du ångrar dig kan du alltid boka av. När jag ringde dit sa sköterskan att de gärna ville ha ett besök innan så man kunde gå igenom behandlingsplanen som CFC gjort upp. Tror också att hon skriver ut de mediciner som CFC ordinerar så se till att CFC gör det.
  • myran6801

    Lully, så bra att din pappa är bättre. Jobbigt med hjärtat men läkarna är ju duktiga på sånt.
    Vad skönt att det lilla hjärtat pickar på som det ska, fantastiskt att du redan är i v10. Tiden flyger iväg på gott och på ont (jag blir äldre..).

    Jag har mailat Penny i Aten för att eventuellt göra hidden Chlamydia, ureaplasma och mycoplasma test. Fick svar samma dag, igår. Jag har ju i alla år haft problem med återkommande UVI och även fått det efter ÄP vid IVF så jag funderar på om det är en anledning till alla misslyckanden. Det i samband med usla ägg förstås.

Svar på tråden 45 år och planerar IVF