• myran6801

    45 år och planerar IVF

    Lovade återkoppla när jag varit hos CFCs samarbetsgyn. Fick en rejäl dos negativitet och uppmaning att lägga ner allt vad Ivf heter för det är kört. Jag har för dåliga värden, för dåliga tidigare resultat o är alldeles för gammal. Enda utvägen är ÄD. Så vad gör jag, det kan inte bli något Ivf i januari för jag har ingen Gyn. Dessutom är jag mer el mindre knäckt mentalt just nu. Kram

  • myran6801

    Jag har mailat Svend på CFC o berättat vad hon sa. Tycker det är konstigt att hon pratar skit om dem när hon är deras samarbetsgyn. Ja, en kurs i hur man bemöter människor skulle verkligen inte skada!!!! Tack för ert stöd o olika tips. Skulle verkligen behöva en stöttande Gyn som kunde hjälpa mig. Jag vill verkligen varna er andra för den där kärringen, särskilt om man är äldre ska man inte gå dit!!!! Även om hon har rätt så behöver man inte framföra det på det viset. Vet inte vem jag ska kontakta.

  • myran6801
    Lully Hill skrev 2011-12-15 18:32:58 följande:
    Jag går till Stein Olsen på Sibyllekliniken och inför IVF på CFC hjälpte Eva Einarsson på Strandkliniken mig. Hon hjälpte även till med Prednisolon.
    Tack snälla Lully. Jag fick tid först i januari hos S.O., tog den tiden men då missar jag chansen den månaden om jag nu orkar göra något mer IVF. Hur var E.E, var det lätt att få tiden där?
  • myran6801
    callimero skrev 2011-12-15 19:14:37 följande:
    Usch myran så trist. Är i samma situation själv och vet inte var jag ska vända mig. Vår gyn vi gick till nyss gemensamt är dyr men ivarjefall trevlig och ödmjuk. Tyvärr tar de långledigt hela vintern. Själv vet jag inte hur jag ska orka eller få tid med jobbet som äter upp mig. Hinner inte ens gå in här och läsa längre. Ser dock till min glädje att det ser bra ut Lully! Hoppas din pappa kryar på sig. Samma hände min pappa strax innan försöket på CFC. Lång vistelse på IVA och hjärtproblem. Som tur är repade han sig och är nu hemma. Tycker man funderar extra mycket på livet och familj såhär i juletider. Kram på er alla.
    Kramar om dig vännen, vi måste får hålla ihop och kämpa!
  • myran6801

    Hej! Jag mailade CFC igår och berättade vad E. S. sa till mig o att hon inte ville hjälpa till med Ivf utan sa att jag skulle återkomma när det var dags för ÄD. Svend hade svarat att jag skulle boka ett telsamtal med honom. Hoppas få en tid med honom snart. Kram

  • myran6801

    Lully, jag var upptagen hela fredagen i möten men jag mailade Stranvägskliniken o frågat hur hon jobbar. Stackars dig som får flänga för att hjälpa din pappa, men det är inte lätt när man är ensam om ansvaret. Hoppas allt går bra! Kram

  • myran6801

    Hej! Har på några vänners här på FL inrådan kontaktat en klinik i Grekland för att ta prover. Jag har haft problem med UVI i massor av år och även efter ÄP vid alla mina Ivf utom en då jag på eget bevåg tog antibiotika. Läkaren i Grekland tyckte det var mkt anmärkningsvärt att ingen gjort någon utredning o nu ska jag skicka prov till dem för analys. Lika bra att göra det innan vi går vidare med Ivf alternativt ÄD.

  • myran6801

    Hej fina vänner, har haft telefonsamtal med Svend Lindenberg på CFC idag och jag tror han var ganska upprörd över att deras svenska samarbetsgyn inte ville hjälpa till med IVF utan menade att det enda raka är ÄD. Han sa att hon har både rätt och inte rätt för det är inte omöjligt att det kan gå men chanserna bedömde han till allt mellan 1-10%. Inte stora chanser, men han tyckte absolut att vi kunde prova en Crash IVF. Han skulle prata med en kollega i Sverige som skulle kunna hjälpa oss och återkomma nästa vecka.
    Parallellt kommer jag och min man att gå vidare med ÄD och i februari åker vi antagligen till Spanien för ett första besök inför ÄD. Där är väntetiden ca 1 månad tills man får en donator. Kram

Svar på tråden 45 år och planerar IVF