• myran6801

    45 år och planerar IVF

    Välkommen Sushi!!! Vi känner ju varandra fr andra trådar! Jag har varit en sväng på CFC men den gången avbröt jag Ivf eftersom bara en follikel var i rätt storlek, de andra hann inte med. Vi bestämde oss i sista minuten och gjorde en insemination. Minus såklart. Men jag måste säga att det känns skönt att ha varit där o träffat läkarna o sett kliniken. Allt går i rasande fart där men de är oerhört gulliga. För oss blir det nog en Ivf där sen går vi över till ÄD. Mina ägg är så dåliga verkar det som. Kram

  • myran6801

    Lully, så jobbigt att det inte blev ngt prov idag o typiskt att du våndades i onödan. Förstår att det känns motigt att behöva vänta 3 veckor nu. Men jag håller tummarna för den lilla krabaten. Skönt att storlek o hjärta var bra. Kram kära du

  • myran6801

    Snart lycklig, hoppas dina känningar positiva!!! Håller tummarna!

    Ego, väntar på mail fr Svend med info om Gyn jag kan kontakta. Om jag ska hinna med någon Ivf med crash denna månad så måste jag ha en Gyn nu.

  • myran6801

    Snart lycklig, cash går till så att man tar injektion fr cd 20 tills mensen kommer då man börjar med menopur (el dyl) i lite lägre dos. I övrigt som vanlig Ivf.

  • myran6801

    Hej vänner, jag har precis pratat med Svend på CFC men han har ännu inte fått tag på ngn Gyn i Stockholm. De hade visst haft julledigt tills idag. Han lovade att återkomma asap. Fick svar fr Aten på det prov jag skickade förra veckan och det visade sig att det var positivt för hidden Chlamydia. Trodde jag inte, men det innebär att det måste bli en dunderkur antibiotika för både mig o mannen. De skall oxå testa mycoplasma o ureaplasma, så får vi se vad det blir för resultat. Jag har ju haft problem med UVI i åratal o påtalat det till läkare flera ggr men alla har bara ryckt på axlarna o sagt att vissa har det. I Aten tyckte de absolut jag skulle göra ovan tester innan vi gör ngn mer Ivf el ÄD. De menade att det absolut jan ha negativ inverkan. Tycker det är så himla jobbigt att inte läkarna kan sånt här i Sverige.

Svar på tråden 45 år och planerar IVF