Inlägg från: Nisses lada brinner |Visa alla inlägg
  • Nisses lada brinner

    Fota ditt tvättmonster och vinn en av fem tvättmaskiner från Samsung!

    Jaaa, dessa "högar" eller skall jag säga tvättrum är alltså våran "tvätthög"
    Den är galen! Hela tvättstugan är helt överfull med tvätt så nåt golv syns inte. Detta beror på; vi är 2 vuxna i hushållet och 4 barn i åldrarna 2-11 år, jag kommer ALDRIG ikapp!
    I denna ljuvliga hög finner man kläder man trodde man inte hade, kläder som varit borta kanske 1 år, så på det sättet är det ju "kul". Men det är också enda positiva jag kan komma på.
    Vi har 2 fulla ica pappkassar fulla med ensamma strumpor som söker sin andra hälft, som ju är ganska uppenbart vart den är *host* Som tur är har jag en 5 årig liten kille som tycker det är skitkul att "para ihop strumporna", lite som memory tycker han

    Vi BEHÖVER denna gudagåva så jag slipper ångest över denna tvätthög mer, jag behöver hitta resten av strumporna då det blir dyrt i längden att köpa nytt hela tiden, jag vill inte behöva tvätta 3 maskiner om dagen för att bli av med monsterhögen!




  • Nisses lada brinner

    Fan vad pinsamma vissa är, sitter & drar snyfthistorier för att ragga röster Jag vill vinna, punkt slut och jag har varken stukad tumme, alzheimers eller är ensamstående med 12 ungar.

Svar på tråden Fota ditt tvättmonster och vinn en av fem tvättmaskiner från Samsung!