• sklm

    Fota ditt tvättmonster och vinn en av fem tvättmaskiner från Samsung!

    Hej!

    Det här är Bertil. Han kom till genom våran tvätt hög.. Då vi bara har en 3kgs tvättmaskin är det svårt att få all tvätt ren, Bertil luktar illa.. Det är nog för att han inte fått tvätta sig på länge, Bertil dyker bara upp då och då.. Oftast är han i olika utseenden, ibland kan han ha skjorta, kavaj och röda byxor.. Eller så har han som på den här bilden, t-shirt, jeans och keps.
    När Bertil blir uttråkad i tvätthögen släpar han sig mot datorn, på vägen brukar han bli lite rosslig och han hostar ut ett par byxor eller någon t-shirt då och då. Så Hittar man inte Bertil kan man följa klädspåren.
    När Bertil sitter vid datorn brukar han leta efter en ny tvättmaskin, en som är skonsam mot honom.
    Bertil tycker oftast det gör ont att bli sliten i delar för att bli ren, han har ofta önskat att hela han kan få plats.
    Han tycker också det är jobbigt när tvättmaskinen river på honom så han får skrubbsår. Bertil har sagt åt oss flera gånger att han inte vill tvätta sig så länge, han tycker 15-30 minuter är lagom.
    Men Bertil har också sagt att han inte tycker om att bli kokad, utan han gillar när vattnet är lite kallare. Bertil har också sagt att vi måste ha en tvättmaskin som inte drar så mycket el, då han vill att vi ska spara dom pengarna för att köpa ett sköljmedel som luktar rosor.



    Lite breifing. En maskin ska kunna ta mycket tvätt, vara energisnål men ändå ge bra resultat
  • sklm
    0rion skrev 2011-10-07 17:22:53 följande:
    sklm: hahaaa :-d
    Vet inte om det var texten eller bilden du syftade på..:) Men om det var texten så säger jag tack..:)
Svar på tråden Fota ditt tvättmonster och vinn en av fem tvättmaskiner från Samsung!