• maaammaaa

    Vilken färg har du på dina trosor idag?

    Vita "tantiga" stadiga före och under cykling och löpning som hålls på ordentligt, ljusgröna bomulls på kvällen när man slappar.
    Varför frågar du förresten?

  • maaammaaa

    Vita med mjuk spets i midjan och motiv av tre himmelsblå vackra blommor i sidan. Finns det svarta blixtenkalsonger för vuxna män strl xl-xxl?

  • maaammaaa

    Gråa, De var vita innan tvätten. Måste hitta några svarta idag, ska till kickboxingen och det vore mig fjärran att ha en ljus rand utanför brallorna vid högre sparkar inför en VM trea i kickboxning.

  • maaammaaa

    Du ser lite missnöjd ut stackarn, Nallefanns det för lite rumpor att titta på? Ursäkta fräckheten men ett par svarta boxers duger fint.

  • maaammaaa

    Haha kikade du genom springan då eller. Här betyder WC toa... Vad är VC? Nu ska jag på spa. Hoppas bara våra vackra supersöta blonda och rödhåriga barn förstår att inte lägga rumpan på nätet när de blir stora.

  • maaammaaa

    Sorry, jag har lovat att inte lägga upp några bilder på mig, dessutom är den i det muskulösaste laget. Ikväll ska jag träna den ännu mer på Kickboxingen. Jag strävar inte efter att vara sexig utan stark.

  • maaammaaa

    Jag har heller inga än och det är bekvämt utan.  Jag var och simmade i havet och bytte snabbt om i bilen till t-shirt Jeans och läderjacka, hittade inte mina rena trosor i mörkret. Det har redan blivit lite isigt vid stranden och det snöade men vattnet var varmare än jag trodde. Jag brukar vinterbada eftersom det är rena hälsokuren.

  • maaammaaa

    Jag har inga string, kör med  colasnören. Jag sov utan och hade bara mitt egenhändigt sydda härligt mönstrade bomullsnattlinne på mig. Idag har jag ett par stadiga, gammaldags, missfärgade gråbeiga med ett  hål i sidan. De borde eldas upp.

  • maaammaaa
    Pentra skrev 2012-11-02 22:41:28 följande:
    Just nu, inga alls... Hittade inte trosorna i min väska efter jag varit på badhuset ikväll...så jag åkte hem utan... Tur att det var kallt ute när jag gav min iväg dit annars så hade det blivit alldeles bart och nyrakat under den korta kjolen, förutom mina stay-ups, på vägen hem. Så, som tur var, så hade jag med mig ett par snygga leggings också...annars hade jag fått låta bli att böja mig ner då jag var inne i affären och handlade på vägen hem... /Pentra
    Du vet väl att det är ohälsosamt att gå i kjol utan trosor efter att ha badat. Man kan få istappar i könshåret och bli förkyld. Du måste klä på dig ordentligt lilla vän.
  • maaammaaa

    Jag minskar drastiskt i rumpstorlek och muskelmassa just nu så jag har ett par violetta glansiga med mjuk blomdekor som jag köpte som 20 åring.

Svar på tråden Vilken färg har du på dina trosor idag?