• Nanni

    X i bukhålan?

    Har fått mitt andra X konstaterat i bukhålan!? Någon annan som haft det och att det inte varit i äggledaren. ?
     

  • Svar på tråden X i bukhålan?
  • Nanni

    De "tror" att det är så för de hittar det inte i äggledaren.
    Blödde du ut det? Läkaren sa till mig att det inte kommer bli en stor blödning om ens att det blir någon alls? Hade du onti magen? 

  • Nanni

    Samma sig mig då. Fick mens. Låg på sjukhus för smärta i magen och då knstaterades att jag var gravid. Var på kotnroll i flera veckokr, hcg steg dåligt och nu har det börja sjunka. Inget foster. Men jag är bara lättad över att det inte var i äggledaren.

    Länka gärna! Tack! Finns ingen info om den typen av X.

  • Nanni

    Såg att du också hade en cysta. precis som jag! Jag var inlagd ett par dagar pga smärta från min cysta samtidigt. Vår histora låter väldigt lika varandra. Jag har nu hcg på 217 men ska nya prver samt samtal med läkare på måndag. Jag har fått en jätte bra kontroll under hela den här perioden i fyra veckor och alla läkare jag träffat har tagit min smärta på allvar, synd att inte alla läkare är bra på kommunikatione!

    Har du fått några barn efter ditt X? Tack för att du delade med dig av din länk. 

  • Nanni

    Jag hade ett X 2007, blev av med hö äggledare. 6 månader efter det var jag gravid igen som resulterade i vår dotter. Så det går! Det tar bara lite tid.

    Vi har nu haft oskyddat sedan hon föddes för tre år sedan och inget resultat. Jag kände direkt denna gången att något var fel! Men de tog mig på allvar, kan bero att jag jobbar politiskt-med sjukvårdsfrågor? nåja, nya läkarbesök i veckan för att se så det inte kommer blod i buken och att hcg sjunker. Jag hoppas att vi får IVFsnart Jag är nu berättigad till IVF så det känns lite skönt faktiskt. Jag är rädd varje gång jag ska ha mens och borde köpa aktier hos clearblue ;) Har fortfarande ont men de kan inte riktigt vara säkra på om det är min cysta eller X som gör ont. 

Svar på tråden X i bukhålan?