• ReasonWhy

    Fler i Jönköping som ska ha barn i april 2012?

    Hej!
    Min sambo och jag väntar barn den 16 April 2012. Nyss flyttat från Huskvarna till Jönköping men jag jobbar i Huskvarna när jag inte är på högskolan. Jag skulle också tycka det var kul att hitta fler som ska ha barn runt april! Har bara bott i dessa sydliga breddgrader i ett år så jag känner inte så många :)
    Vilket datum har ni fått?

  • ReasonWhy

    Ursprungligen är vi inte smålänningar någon av oss, min sambo har bott här i tio år men jag har bara bott här i lite över ett år. Jag är från Stockholm som början, men det är jobbigt att pendla till kärleken så tillslut blev det Jönköpingsbo av mig :) Det trivs jag med!
    Eftersom jag är hitflyttad så känner jag inte så många av den anledningen heller, så jag skulle tycka det var väldigt roligt med lite andra mammor att hitta på lite saker med :)

    Vi var på KUB testet i vecka 12 och fick det uträknat då. Men det är inte långt kvar till nästa UL. Det ska bli så kul. Jag går in i vecka 18 på Tisdag.

    Jag har inte heller mått så bra... Jag har mått illa hela tiden. Det är lite bättre nu än de första tre månaderna men fortfarande så är det tufft om morgnarna. Och trött är jag verkligen, jag är nog världens tråkigaste sambo. Klockan 19 tycker jag att det är dags att gå och lägga mig, haha. Så nä jag tycker mig inte heller märka att det gått över. :)

  • ReasonWhy

    Låter ju underbart! Jag hoppas jag kan bli drabbad av en sån pigghet snart. Lär behöva det till nästa skolvecka. Pluggar på distans så jag har en innevecka snart. Då blir det långa tunga dagar. Längtar inte!

    Min mage är stooor nu. Senaste 3 veckorna har det verkligen hänt grejer. Nu är man inte så smidig längre. Hoppas magen tar det lite lugnt med växandet nu, annars kommer jag bli enorm ;)
    Jag får ju vänta en extra vecka för jag skulle eg varit på UL när jag är i skolan. Så nu börjar det kännas olidligt. Jag ska dit vecka 47, kanske samma vecka som du då efter som jag blir lite sen :)

    Vad kul att vi är i samma bransch! Det är gott virke i alla sorters lärare ;) Min sambo är också lärare på högstadiet. Låter som vi kan ha en del att tala om. Kul!

  • ReasonWhy

    Här har det hänt grejer ser jag :D Välkomna alla väntande. Roligt med fler bebisar och föräldrar!

    Mammagrupper brukar man blir informerad om datum och tid runt vecka 25, tror jag. Så gör dom där jag går iaf. Vi har inte helt bestämt oss om vi ska gå på det än eller om vi bara ska gå på salföreläsningen.

    Smuulan: Jag flyttade också för kärlekens skull. Vad gör man inte? ;) Men jag trivs rätt bra, även om jag saknar många därhemma.

    Vart är ni andra hitflyttade från?

  • ReasonWhy

    Jag saknar Stockholms vackra soliga väder. Jönköping verkar ha patent på regn och blåst.... Men annars trivs jag!
    Vad gör man inte för kärleken ;)

    Ja du. Det jag skulle vilja önska för förlossningen är ju att det ska gå hyfsat snabbt, för barnets skull. Det sägs ju att utan smärtlindring ( dvs ryggbedövningen) har man mer krafter och det kan gå snabbare... Men av smärtan kan man ju bli trött och få mindre kraft... Och antagligen kommer man gorma "SMÄRTLINDRING!" så fort man är inne på förlossningen ;)
    Skulle det gå utan vore de ju toppen, men jag tänker inte vägra smärtlindring om jag känner att jag behöver det och jag kommer inte se det som ett nederlag om jag behöver det. Lite så luddigt tänker jag ;)

    Jag mår bra, fast jag har jobbig foglossning och har haft det ett bra tag. Redo vet jag inte om man helt blir, men det mesta är inköpt och förberett.. Hoppas jag, nått har man nog glömt ;)

    Hur mår du själv?

  • ReasonWhy

    sassus > Den logiska kvinnan i mig säger att det kommer gå utmärkt! Det gick ju fint förra gången för dig och du kommer klara det galant igen. Amningen blir säkert bra med nu med din erfarenhet. Det är likvärdigt med nybörjar-uthållighet :) Jag finns här och hejar på dig iaf :)

  • ReasonWhy

    16 April är vi beräknade. Vi tillhör Råslätt då vi bor i Ljungarum. Men som sagt, jag vet inte om vi ska gå än. Det börjar nästa vecka... Det är väldigt dumma tider. Så antingen måste min man ta ledigt från jobbet varje gång (börjar redan 14.30) eller så måste jag gå själv. Inget av det känns lockande...

  • ReasonWhy

    sassus > Som sagt gravidförvirringshormoner! Synd att vi inte blev grannar, då hade hon kunnat vara hos oss! Fast då å andrasidan om de har bättre tider där på föräldrargruppen kanske vi hade kunnat gå själva ;)

Svar på tråden Fler i Jönköping som ska ha barn i april 2012?