Inlägg från: dubbelmamma0310 |Visa alla inlägg
  • dubbelmamma0310

    Hur länge gifta?

    Jag kan känna igen mig i din pojkvän... Jag var också helt emot att gifta sig, men min man ville så när vi bestämde oss för att adoptera förstod jag att det var bara att göra.Hjärta Min man ville ha ett stort bröllop, jag ett borgerligt. Men vi enades med en liten kyrka, 17 gäster och en röd "balklänning" i stället för en vit. Vi hade redan ett gemensamt biologiskt barn och då tyckte jag att det var mot mina principer att bära en vit klänning. Då tyckte jag att vi gifte oss bara för adoptionen, men nu fyra år senare kan jag se en klar vinst både känslomässigt och juridiskt. Det känns faktiskt mer på riktigt, om man nu kan säga så.

    Vi visste att det inte skulle bli fler biologiska barn, det visste vi redan innan vårt första barn föddes. Vi varken vågar eller på sätt och vis får skaffa fler biologiska, därför är adoption ett självklart sätt för oss. Vi hade bestämt oss för adoption redan efter tre år tillsammans, sedan blev det stora komplikationer med graviditeter och tidig förlossning.

    Frågan är ju förstås hur gamla ni är också, ni kanske har många år på er att hinna med både att försöka biologiskt och sedan hinna gifta er och bara gå och vänta... Eller är det så att han hellre är utan barn om det inte blir några biologiska?

Svar på tråden Hur länge gifta?