Inlägg från: Hjärtat längtar |Visa alla inlägg
  • Hjärtat längtar

    Hur länge gifta?

    Det viktigaste ni behöver tänka på nu är nog att ställa er i adoptionskö! Adoptionsorganisationerna hittar ni på mia.eu

    Den tiden kan ni spara. Sen finns det också länder som inte har kö i Sverige men de har ofta desto längre kötid i landet. Och allt kan ju ändras, och köerna kommer öka med åren. Så ställ er i kö i en eller två organisationer oavsett om ni inte vet om det blir aktuellt med adoption för er del. Ni förlorar några tusenlappar, men det kommer det vara värt om det blir aktuellt med adoption.

       Vad gäller giftermål finns det många länder som man inte behöver ha varit gift i massvis med år. Det kan räcka med att vara gift och räkna in ex. samboår.   Men ju längre ni varit gifta desto fler länder kommer ni passa in på.

    Hoppas din fästman ändrar sig vad gäller giftermål. Lycka till! 

  • Hjärtat längtar

    Det är kommunen som anvisar till föräldrautbildning men det är oftast inte sin egen kommun som håller i det. Där vi bor låg det på länsnivå. Alltså det fanns en föraldrautbildning i hela länet. Så vi på föräldrautbildningen kom från lite olika håll.

    Vår utredning innehöll endast 3 träffar. Hembesök, djupintervju och en träff till. Det är inte så farligt som det verkar. Man brukar nog ha ett par träffar till...

Svar på tråden Hur länge gifta?