• Anonym
  Äldre 23 okt 03:44
  1854964 visningar
  11362 svar
  11362
  1854964

  Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

  Mitt sms till en vän

  "Jag säger här med upp bekantskapen med dig. Du har sårat mig för många gånger för att finnas kvar i mitt liv. Jag orkar inte gå och ha ont i magen över att DU ibland blir på dåligt humör och byter vänner i perioder som ett osäkert barn. Jag blev så jävla besviken över att du blev SUR på MIG när jag berättade om min graviditet. Bara för att du är avundsjuk och missunnar mig att bli gravid före dig som är äldre. Nu tackar jag för mig!" 

 • Anonym
  Äldre 23 okt 08:39
  #9

  Till min man

  Jag vill skiljas

 • Anonym
  Äldre 23 okt 08:40
  #10

  till min sambo: dra åt helvete! du ställer aldrig upp och tänker enbart på dig själv så vill att du tar ditt pick och pack o sticker nu!

  dock inte riktigt lämpligt att säga till honom för det får konsekvenser så vill nog hellre försöka få det att fungera

 • Anonym
  Äldre 23 okt 08:55
  #11

  Till min bästa vän:

  Förlåt för att jag inte kan säga detta på annat sätt än i ett sms. Men jag saknar dig. Jag vet inte vem du är längre. Du har förändrats och det kanske även jag har. Men faktum kvarstår, jag saknar dig och jag saknar det som vi betydde för varandra. Du har låtit henne ta min plats och det gör ont. Och när det gör ont så undviker jag att vara med er. Och eftersom ni alltid hänger ihop numera så innebär det att jag även undviker dig. Förlåt för min feghet. <3 

 • Anonym
  Äldre 23 okt 09:28
  #12

  Sms till min kille

  "Men vad fan skärp dig! Sluta vara så lat och feg, säg hur du vill ha det istället för att jag ska behöva fiska efter vad du vill. Jag orkar inte med dig och tänker ca 3 gånger per dag på att göra slut. Jag är så besviken på dig, du var så bra och sen blev du en okänslig, egoistisk skit. Du har aldrig funderat på att vi är två i det här förhållandet? Du har aldrig funderat på att det INTE ÄR NORMALT att jag driver det hela tiden. Jag är sjukt trött på att fjamsa för di och peppa dig när du behöver det, att hjälpa dig när du behöver det, att säga att du är fin och ALDRIG få höra det tillbaka. Att veta att du aldrig skulle lyfta ett finger för att hjälpa mig med något alls. Jag önskar faktiskt att du inte hittar någon annan tjej efter mig. Jag önskar att jag får någon bättre. Jag önskar att du kommer till insikt och åter bli den där bra killen jag vet att du kan vara."

 • Anonym
  Äldre 23 okt 09:30
  #13
  Red drum skrev 2011-10-23 08:09:43 följande:
  Skön tråd!!!

  Sms:et skulle gå till mitt ex som jag bråkat konstant med sen vi gick isär för 2,5 år sedan.

  "Ville bara säga att jag önskar dig och Jenny (hans nya sambo sen 2,5 år) all lycka och att du får ett fast jobb snart, så ni inte behöver tänka på ekonomin. Jag är ledsen för alla bråk, jag säger förlåt för allt som sårat dig. Jag vet att du är lycklig med Jenny och jag hoppas ni får vara det länge till! Vi var aldrig menade för varandra. Hoppas vi kan ha våran "tomten är far till alla barnen-jul" som vi alltid drömde om snart! Kram och förlåt!
  Jag tycker du ska skicka det där meddelandet på riktigt.
 • Anonym
  Äldre 23 okt 09:31
  #14

  Jag skulle skicka till min lillasyster som sagt upp bekantskapen med mig för att hon mår dåligt av att vara med mig.

  "Jag önskar vi kunde vara systrar igen. Berätta för mig hur jag ska vara så att du inte mår dåligt i mitt sällskap. Jag finns här om du vill återuppta kontakten"

 • Anonym
  Äldre 23 okt 09:53
  #15

  Jag skulle skicka till en nära vän:
  " Du är dum i huvudet som gifte dig med denna man. Han är otrogen och är stolt över det. Du vet att han har varit otrogen men du vet inte att han fortsätter med det och är stolt över det. Ni har tre barn och du tror naivt på hans skitsnack. Jag hörde med mina egna öron när han stolt pratade om hans flickvänner helt öppet på en fest. Jag sade till honom att du är en svin och äcklig. Förlåt att jag inte har berättat det tidigare, ville inte göra dig ledsen. Bättre att du inget vet än fäller massor med tårar. Sanningen kommer fram om honom förr eller senare. Han manipulerar dig och får dig tro att du är den enda."

 • Anonym
  Äldre 23 okt 12:55
  #27

  Till min granne:

  "Jag hatar dig, du är en tvättäkta idiot som förstör och förpestar livet för alla här i huset. Att jag flyttar beror bara på dig och jag förstår varför du är så ensam och inte har några vänner." 

  Men jag skickar det inte. Vill inte förstöra för alla andra som måste bo kvar.  

 • Anonym
  Äldre 23 okt 13:06
  #29

  "Jag älskar dig. Jag vet att det skulle kunna vara du och jag i resten av livet. Du vet att det är likadant. Men du valde den andra. Jag har accepterat det, sa jag till dig. Men i hjärtat skriker jag efter dig och vill inget annat än att du lämnar henne och kommer till mig. Som jag känner är vi gjorda för varandra. Vi ligger i samma säng och pratar till klockan 2 på nätterna. Skrattar och trivs. Men ändå fortsätter du med henne. Kom till mig! "

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.