Inlägg från: Anonym (många) |Visa alla inlägg
  • Anonym (många)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Jag har flera stycken, men kan dra ett par-tre av dem här nu och kanske fler senare:

    Till en kille:
    "Jag vet inte exakt varför, men jag tycker om dig. Jag fascineras av dig. Du är rolig och jag älskar när det glimtar till i dina ögon när du skrattar. Jag vet att det aldrig skulle kunna bli något mellan er, men jag kommer för evigt beundra dig på avstånd. Sitta och snegla på dig när du inte vet det. På dina händer när du försöker komma på ord. Skratta åt dina skämt med mer förtjusning än andra även om det inte är något som märks."

    Till mamma:
    "Mamma, jag är ledsen att jag ljuger för dig och att jag inte slutat med mina beroenden trots att jag säger att jag har det. Jag vet att du är orolig för mig och att jag inte borde bli arg när du uttrycker din oro. Jag är bara så arg på mig själv för att jag inte lyckas kontrollera mig. Samtidigt som jag vill gå ner i vikt så är jag rädd för folks kommentarer. Jag vill inte att folk skall säga "Men oj, vad mycket du gått ner! Vad snygg du blivit!" för vad tyckte de då om mig innan i så fall? Jag vill inte veta att folk, inklusive du mamma, tycker att jag är ful som jag är nu..."

    Till en annan kille:
    "Du, det är ingen idé att du försöker stöta på mig. Googla på mitt namn följt av min hobby så ser du att jag inte är något att ha. Men det var trevligt så länge det varade. Tack för mig."

    Till en kompis:
    "Alltså, man kan inte lämna en tvååring ensam i badet och sedan gå iväg för att göra annat. Jag fattar inte hur du tänker. Sedan måste man väl ändå torka en ettåring som bajsat, inte bara vänta tills kvällsbadet med att rengöra? Herregud. Så förstår jag mig inte på ditt namnval."

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!