Inlägg från: Anonym (ARG) |Visa alla inlägg
  • Anonym (arg)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Till en tjej:

    Du är så patetisk som tror att min sambo vill "leka" med dig i en hel vecka för att du är ensam. Han har barn som han borde umgås med. Ni hade sex en gång och han vill aldrig mer! Sluta hänga efter en upptagen karl som du faktiskt visste att han var, trots att du påstår motsatsen. Nu hoppas jag du låter bli att höra av dig!!

    Till min karl!

    Jag är så grymt jävla besviken på dig och vill inte ta i dig med tång ens =( Du har sårat mig så jävla möe. Du gick till henne och sov vid minsta lilla. Händer det en gång till åker du ut kvickare än du anat.

  • Anonym (arg)

    Hur FAN kunde du göra såhär mot vår son, att du hatar MIG efter skilsmässan skiter jag i, gör det, hata mig hela vägen till helvetet å tillbaka, men VARFÖR låta det gå ut över vårt barn?


    Att du slått honom, misshandlat honom både fysiskt och psykiskt, och nu låttsas som det aldrig hänt gör ont i mig, och ännu mer i honom.


    Han kommer ALLTID få bära med sig dit svek i sin ryggsäck, att pappa, som han älskade, slog, inte bara en gång, utan flera gånger, under flera år!


    Han HATAR dig nu, vill inte se dig mer, han går omvägar för att inte RÅKA stöta på dig, och du bara blundar för ALLT.


    Rättegången kommer snart å då jävlar om de inte finner dig skyldig, jag VET att han aldrig skulle ljuga om detta som du påstår.


    Tror du verkligen att åklagaren skulle gått vidare till åtal, om det inte finns stark bevisning?


    Hade du haft en ryggrad så hade du erkänt, och tagit ditt straff, som en man,  men du har ingen ryggrad, du är en liten jävla mask som krälar omkring i skiten.


    Jag HATAR dig och allt vad du står för, det enda fina jag fått av alla de åren med dig är barn, vore det inte för det så önska rjag hela vår tid tillsammans ogjorda, ser jag dig öga mot öga så vet jag inte vad jag gör.


    Finns det någon rättvisa i världen så kommer du brinna i helvetet för det du gjort!!!

  • Anonym (arg)

    Till min pojkvän:

    "Du kan suga din egen j-a kuk. Dra åt h-vete". 

  • Anonym (arg)

    Till min "bästis":
    Det finns ingen som suger ur människor så mycket energi som du. Du bara skall ha, skall ha, skall ha. Du bara kräver och kräver och förväntar dig att vi runtom dig skall göra allt eller ge dig det du vill hela tiden! Ta tag i livet! Skaffa ett jobb! Svälj dina hemska ord! Var en förebild åt din dotter! Jag tänker dock inte vara en del av det längre. 

  • Anonym (arg)

    Du förtjänar inte mig som vän, du förtjänar inte livet som mamma och du förtjänar inte att vara gravid igen! Inte så som du behandlar mig och många andra.

  • Anonym (arg)

    Till person 1. Nej du är inte smal, du är fortfarande lika tjock som jag.det kvittar vad du intalar dig själv.du är tjock!!!!!

    Till person 2.dumpa din kille och gör honom och hans barn en tjänst.du är ju inte en kär i honom.du är ju kär i ditt ex.

    Till person 3.jaa jag är tjock men visa att du älskar mig ändå.jag behöver din kärlek för att lyckas.

    Till person 4.sluta att köpa allt på kredit.det gör inte din ekonomi bättre snarare tvärtom.

    Till person 5.jag hatar dig...

  • Anonym (arg)

    Ditt jävla svin ligg du där med din lilla flicka som du lyckats ragga upp trots att du saknar personlighet totalt.
    Så kan jag ta hand om vårt barn som växer i min mage.
    Du kan fortsätta övertyga världen om att du är så nykär nu.
    Jag vet att det bara är bullshit.
    Detta va så fan de sista jag ville säga till dej!!! 

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!