Inlägg från: Anonym (Jag) |Visa alla inlägg
  • Anonym (jag)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    till min sambos exfru:

    Det är dags att bli vuxen nu, du är över 40 och beter dig som ett försmått litet barn. Han är MIN nu, du hade lämnat honom 3 år innan jag ens träffade honom, du knullade med andra män under hela er relation och han tog hand om spillrorna, han skrev på faderskapspappren och betalar underhåll till ett barn han inte har någon som helst släktskap med, han tar hand om dina stora barn för att han VILL, för att han känner att NÅGON måste bry sig om dem och stötta deras väg ut i vuxenlivet,.....inte för att han vill ha kvar kontakten med dig...det borde du väl fatta med tanke på att du inte fått vårat nya telefonnummer ens.

    Du är döende varannan vecka och helt ärligt så önskar jag nästan att det en gång blev sanning, om du slutade knapra piller, röka på och missköta dig så kanske du blir piggare, du börjar bli rätt patetisk med dina mail "Ååå jag är faktiskt döende och vet inte hur länge jag blir kvar här...." Vet du att jag hittade mail från 2006 där det stod samma sak- har du inte fattat att det inte biter på honom? Och att han åkte till dig och barnen och hälsade på utan mig var enbart för barnens skull för att han visste att du och jag förmodligen skulle ryka ihop eftersom du inte accepterat att vi lever tillsammans, nej vi är inte gifta men här i Sverige gifter man sig inte bara för att man bor i hop.. men baby, Ive got news for you.....vi har skickat in alla papper som krävs, brudklänningen är på väg hem till mig via post och ringen ska vi välja i helgen och om ett tag är jag hans fru.....minns du att han sa till dig att han aldrig mer skulle gifta sig om det inte hände ett under och undret har hänt... det är jag.

    Tyvärr gumman så har din största dotter en öppnare kontakt med mig än med dig, både jag och min blivande man vet att hon oftast söker oss då hon behöver pengar, men vi kan leva med det och vi ger henne inte mer pengar än vi kan avvara, jag köper gladeligen kläder och leksaker till DITT barnbarn och ger henne det hon behöver för du klarar uppenbarligen inte bara av att behålla en man, du klarar inte av att ta hand om dina barn....

    Så för att sammanfatta... jag har din fd man- han kommer aldrig gå tillbaka till en knarkande, otrogen slampa. Jag tar hand om dina barn och barnbarn även om de finns på andra sidan Atlanten och du.. jag vet också att den där vigselringen du fick... den för 7000 dollar, den som du först tappade och sen tvingade honom att köpa en ny exakt likadan... jag vet att du inte tappade den utan du sålde den för att få råd med dina droger...han vet också och från och med nyår kommer underhållet betalas direkt till ditt konto så att ditt socialbidrag dras ned och så att min blivande man kan få något att säga om vårdnaden om "er son"... om du ändå är döende kan väl han få komma hit o bo hos sin pappa? Det blir lite jobbigt för dig om du helt plötsligt NU talar om att min blivande man inte är hans pappa....du blir skyldig oss rätt mycket pengar då..så... lev ditt lilla liv i ditt lilla råtthål..knarka ihjäl dig för allt vad mig anbelangar men lämna oss i fred.

  • Anonym (jag)

    å herregud.. Im on a roll

    Till min kompis man

    Du är nog den snällaste man jag träffat- förutom min egen- och jag kan inte förstå hur du utan att blinka kan ta tillbaka JJ och återgå till erat tomteboliv efter att hon dels hånglat loss med grannen bakom din rygg och sen inlett en relation med honom och gått så långt att hon skickat in skilsmässopapper och planerat ett nytt liv med denne man..Hon förstörde två familjer och du tar tillbaka henne för att hon bryter ihop när hon blir dumpad av sin nye. Jag förstår att du tänker på barnen, att hon i det skick hon var då inte skulle klarat att ta hand om barnen under "sina veckor" och jag förstår att du älskar henne så mycket att du blir dum... men hon har problem, det måste du väl förstått när hon sa farväl och satte sig i bilen den där natten för att mer eller mindre köra i hjäl sig. Hon lyckades dupera snutarna att hon skulle söka psykvård men gjorde det inte, varför har du som hennes man inte krävt detta utav henne...hur kan du bara acceptera att hon styr hela familjens liv med sitt shoppande och sitt krav på fina bilar och dyra resor som plåster för att hon mår dåligt istället för att söka orsaken till sitt mående. DU ÄR EN JÄVLA MES, ställ krav på henne för fan och låt henne reda ut sitt inre innan hon driver hela familjen till avgrunden

  • Anonym (jag)

    till min exman

    Du är nog den mest tragiska människa jag känner, under hela våran tid tillsammans svalde jag allt du slog i mig, att du var populär på jobbet, att du var så duktig på det där med träning, hur skicklig du var på kampsport, att du kunde döda en människa utan att det någonsin kunde spåras till dig, och så vidare och så vidare...hur bra blev det när du lyckades lura till dig boendet av vår son? Du är numera fet som en tunna och det är inte så lätt att träna när man inte har en fru som lydigt väntar hemma vid spisen 4-5 kvällar i veckan när du tränar va?? och jobbet.. de vill omplacera dig och dina arbetskompisar har kontaktat MIG för att du försätter dig i situationer där de frågar sig om din mentala status.....du är patetisk och sluta lura i vår son att han inte får flytta till mig förrän han fyller 18, om två år är det dags för en ny tingsrättsförhandling och då blir du nog tyvärr lämnad ensam

  • Anonym (jag)

    Jag skulle kunna skicka detta sms, men vill inte eftersom personen i fråga inte är riktigt frisk och jag vill inte ha något med henne att göra.... men här kan man ju skriva det. Vet att hon hänger här på FL då och då så hon kanske snubblar på det...

    Ann! Du är nog den mest skrämmande person jag vet, hur fan kan man lura i sina vänner att man har cancer, under mer än 6 månader lyssnade jag, tröstade och stöttade. NU förstår jag ju varför du aldrig ville ha med dig mig när du gick till läkaren. Jag var totalt blind och märkte inte att du ljög, till och med när du påstod att du gått ner massa kilon och jag inte tyckte det syntes så ifrågasatte jag inte. Du fotade till och med din "cancersvullna lymfkörtel" och lade ut i din blogg...den som handlade om din kamp emot cancern. Vette katten hur du fejkade fram den bilden men du snodde den säkert från någon annan stackare. Sen ljög du om att din dotter misshandlat dig, och även detta stöttade jag dig igenom... du ljög om en rättegång som du inte orkade sitta med igenom och därför lades det ner....nu när jag läst en hel del juridik vet jag ju att det inte funkar så....Dina barn flyttar runt i familjehem och i soc-lägenheter för att du inte klarar av att ta hand om den, dottern är tack o lov vuxen nu och kan ta hand om sig själv men hon älskar ju sin mamma och vill att det ska fungera. Själv lägger du upp dina supa-bilder på facebook och verkar stolt över att du dricker öl och super som en tonåring, du är snart 50 bast. Sen att du gått till angrepp emot mig, påstått att jag bedragit min samob och gud vet vad...som tur är så litar han på mig till 100% och har förstått redan från första gången han såg dig att du inte fungerar normalt....

    Det är skönt att du blockat mig, jag vill inte ha något att göra med dina skruvade lögner och ditt patetiska liv....men en förklaring och en ursäkt för den fejkade cancern vore jävligt intressant att få.

  • Anonym (jag)
    Anonym skrev 2011-10-24 13:48:37 följande:
    "Hej A. Jag heter .... Du känner inte mig, men jag är x mamma. Jag ville bara säga att jag är glad över att x verkar tycka så mycket om dig, och hoppas att du njuter mkt av att få dela en del av hennes tid. Jag tycker ju opartiskt nog att hon är fantastisk.. *skratt* Jag kan ännu känna sorg över att du får så mycket av den tiden med henne som jag hade velat ha, men det är inte ditt fel och du har ingenting med den sorgen att göra. Så desto bättre då, att du är någon som x tycker om.

    Jag hoppas att mitt ex P. behandlar dig bättre än han behandlade mig, att han inte är lika egoistisk längre, och att du inte bara ställer upp på honom, utan att han även ställer upp på dig. Jag hoppas att ni är lyckliga ihop, och får fortsätta vara det. Jag antar att du har märkt att han och jag har stridigheter nu som innebär att vi snart ska till familjerätten och diskutera. Dom handlar om att vi tycker olika, och att "samtalstonen" som blivit sista tiden inte är okej. Jag hoppas att Familjerätten kommer att hjälpa oss att få en bättre dialog, och jag hoppas att stridigheterna kan ta slut. För dom är inte bra för x.. Jag är ännu arg och ledsen på en del saker P. har gjort, men jag önskar honom fortfarande gott och vill inte på något vis ha honom tillbaka oavsett vad. Det som var var, och jag har en önskan att livet ska få gå vidare nu. Bara blir så ledsen, när vissa saker upprepar sig nu också. Och orkar inte höra hårda ord mer. Tycker vi måste vara vänliga mot varandra för x. skull.

    Jag önskar att jag fick hämta x någon gång när du var hemma, så att jag fick hälsa på dig på riktigt. Har ju aldrig fått träffa dig och du är en viktig del i x liv nu. Jag hoppas att vi längre fram kanske till och med kan ta en fika ihop eller fira x. ihop allihopa. Fast för att det ska bli så, så måste ju P. ändra en del av sin inställning och sitt beteende mot mig. Annars kommer det nog inte att bli möjligt. Att P. inte kan dölja sin avsky för mig inför x. omöjliggör det för tillfället.

    Jag älskade P. mycket, men jag vill inte ha honom tillbaka. Vår relation är förstörd, och var aldrig menad att hålla. Jag önskar däremot att han och jag kunde reda ut det som var, och att han kunde erkänna och be om ursäkt för sin del, så att vi hädanefter kunde ha en vänlig relation.

    Hur som helst. Som sagt... jag önskar dig allt gott, och är tacksam för att du finns i x. liv. Var go mot dig. Kram.  F."

    --- skulle jag vilja skicka till mitt ex nya tjej... fast nä.. vet det inte skulle vara en bra idé... hon skulle ta det fel, och exet skulle bli galen, och att jag skulle "skvallra" på exet skulle ju båda ta fel.

    Till P's första ex skulle jag vilja skriva:

    "Hej M. Jag vet att du och jag har varit nästan som fiender, pga av P. Och du gjorde mig ledsen när du agerade som du gjorde, men jag förstår din förtvivlan och desperation då, så jag bryr mig inte om det längre. Jag önskar så att du och jag kunde sätta oss ner och prata, och kanske delge varandra även vissa svåra bitar, så att vi förstår bättre vad som varit lögn och sanning. Jag önskar också att vi kunde vara schyssta mot varandra, och kanske jag få låna din dotter lite, någon gång, för saknar henne så mycket! "

    Och så skulle jag vilja skriva till exet P:

    "När jag såg att A. var mullig, så blev jag så glad för din skull. Du älskar ju mull å bröst och rumpor, och jag är ju av naturen så smal, så jag var ju aldrig "rätt" för dig på det planet. och det känns skönt att inte vara i en relation längre, med någon som vill ha något jag inte är.

    Jag önskar dig allt gott, men är ärligt skitledsen ibland än för vad du gjorde och hur du behandlade mig, och att du fortfarande blir elak ibland. Om du bara sa förlåt någon gång, ärligt menat, och satte dig ner med mig och redde ut det och vi kunde gräva ner allt det å gå vidare nu med våra liv, så skulle jag bli så tacksam. Jag mår skit nog som det är, av orsaker du vet inte har med dig att göra, och behöver inte de här stridigheterna också.

    Du skulle kunna vara en positiv kraft i mitt liv, om du bara lät bli att bete dig elakt och började försöka visa mig hänsyn mer. Något mer än så behöver jag inte av dig. Än vanlig saklighet, vänlighet och att du aldrig kliver över gränserna och blir elak igen. oavsett hur arg du blir... Om vi är oense om x. så kommer din elakhet och aggressivitet aldrig att ge dig något annat än problem, för i fortsättningen så tar jag allt till familjerätten då. Tänker inte ta mer skit av dig. vuxna människor måste kunna vara oense, utan att bli elaka.

    Jag önskar att du förstod att du även skadar  x. när du behandlar mig illa. (det skadar henne att du visar öppen avsky när vi ses med henne med) Jag önskar och hoppas så att du snart hittar till verklig frid och lycka i ditt liv, för det skulle ju gynna inte bara dig, utan mig och x. med. Hoppas så, att du och A. har det bra, och att du får lära dig att älska på riktigt nu. Att du får uppleva den gåvan. Jag vill hemskt gärna får träffa A. snart, och det handlar inte om svartsjuka, utan tvärtom, att jag faktiskt är glad för att hon är just hon. Som x. tycker så mycket om. Det är inte pga av A. som vi inte är ihop. Du och jag var väl helt enkelt aldrig menade att vara. Sorgligt nog: men tids nog så hittar jag kanske en egen kärlek, en som vill ha en smal tjej utan stora tuttar.. Då kommer nog allt att känna bättre också, hoppas jag, för alla parter. Kanske du DÅ kommer att förstå att det är slut, och att jag inte är svartsjuk eller kontrollerande som du verkar inbilla dig att jag är så fort jag uttrycker att jag gärna skulle vilja träffa A. eller säger nej till något du föreslår. "
    jag tycker absolut att du ska skicka mailet/sms:et till ditt exs nya... det var fint och väldigt klart och tydligt formulerat och om JAG vore hans nya skulle jag bli väldigt rörd och glad över de raderna
  • Anonym (Jag)

    Du sa att du aldrig sagt de orden till henne. Jag har inte uttalat dem sen jag sa det till dig sist. Jag älskar dig. Fortfarande. Och jag sparar mitt vackraste leendet tills vi ses igen. Och jag har kvar dina bilnycklar, från den bilen. Jag minns inte längre om det var den röda eller den vita. Det var den röda när jag tänker efter. Och jag älskar dig. Du sa hör av dig. Och jag hörde av mig. Men du kan inte ha menat det.

  • Anonym (Jag)
    Anonym (Jag) skrev 2012-03-25 23:13:35 följande:
    Du sa att du aldrig sagt de orden till henne. Jag har inte uttalat dem sen jag sa det till dig sist. Jag älskar dig. Fortfarande. Och jag sparar mitt vackraste leendet tills vi ses igen. Och jag har kvar dina bilnycklar, från den bilen. Jag minns inte längre om det var den röda eller den vita. Det var den röda när jag tänker efter. Och jag älskar dig. Du sa hör av dig. Och jag hörde av mig. Men du kan inte ha menat det.
    Till en vars hjärta jag hade, en som älskade mig till oändlighet, till en som jag förlorade och aldrig kommer att få åter...
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!